Gündem Genç Şarkıcı Rita Ora Pantolunu Yırtıldı!

Genç Şarkıcı Rita Ora Pantolunu Yırtıldı!

07.09.2014 - 14:40 | Son Güncellenme:

İngiliz şarkıcı,söz yazarı ve oyuncu Rita Ora talihsiz bir olay yaşadı sanatçının giydiği pantolonun dar olması nedeniyle pantolon patladı ünlü şarkıcı başına gelen bu olayda ne yapacağını şaşırdı.

Genç Şarkıcı Rita Ora Pantolunu Yırtıldı

Doğum tarihi 26 Kasım 1990 olarak bilinen Genç güzel şarkıcı Rita Ora katıldığı bir etkinlik'te başına gelen kaza sonucu ne yapacağını şaşırdı ve magazin gündemini bomba gibi düştü.Giydiği dar pantolun yırtılınca neye ugradığı şaşırdı. Rita Ora Kimdir?

Genç güzel şarkıcı Rita Ora katıldığı etkinlik'te hoş olmayan tahlihsiz bir kaza geçirdi. Genç şarkıcının giydiği dar pantolun yırtılınca neye ugradığı şaşırdı. İç çamaşırı görünen güzel şarkıcı hızlı bir şekilde yırtılan kısmı eliyle kapatmaya çalıştıysada tam anlamıyla başaramadı hızlı bir şekilde arabasına binerek mekandan ayrılan güzel şarkıcının bu talihsiz olayı sonradan magazin gündemine bomba gibi düştü.

Rita Ora Kimdir?

Rita Sahatçiu Ora (d. 26 Kasım 1990), bilinen adıyla Rita Ora İngiliz şarkıcı-söz yazarı ve oyuncudur.Rita ilk albümü Ora'yı 27 Ağustos 2012'de yayınladı ve albüm Britanya'da 1 numaraya yükseldi. Ayrıca albümden çıkan 3 single "Hot Right Now","How We Do (Party)" ve "R.I.P" de UK Singles Chart'da 1 numaraya yükseldi. Rita Ora'nın ses türü Mezzo-Soprano'dur. 2013 Brit Ödülleri "Yılın En İyi Çıkış Yapan İngiliz Şarkıcı" kategorisinde aday gösterildi.[1] "I Will Never Let You Down"un UK Single Chart'a 1 numaradan giriş yaptı,böylece Rita UK'ta 4. 1 numaraya ulaştı ve Geri Halliwell ile birlikte UK'ta 'En Çok 1 Numaraya Sahip Bayan Solo Artist' olmuş oldu.