Gündem Git buradan seni öldürürüm

Git buradan seni öldürürüm

04.11.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kanal D Haber, Ahmet Kural tarafından darp edilen Sıla’nın ifadesine ulaştı. Ünlü şarkıcı, “Elinde kül tablası bulunduğu sırada ‘Git buradan seni öldürürüm’ diyordu. Beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti” dedi.

Git buradan seni öldürürüm

Kanal D Haber, ünlü şarkıcı Sıla’nın kendisini darp eden Ahmet Kural’la ilgili savcıya verdiği ifadeye ulaştı. Emrullah Erdinç ve İbrahim Konar’ın haberine göre Sıla, yumruk, tekme ve tokat yiyerek darp edildiğini söyledi. Ünlü şarkıcı kül tablası iddialarını ise yalanladı.

Sıla’nın ifadesi şöyle: “Ahmet Kural beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti. Konuşuyor iken konuşma bir anda tartışmaya döndü. Bu sırada vücudumun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat atmak suretiyle ben darp etti. Beni darp ettiği sırada kül tablası veya herhangi, bir cisim kullanmadı. Sadece bir ara kül tablasını kaldırdığını gördüm fakat bana atmaya yeltenmedi. Ama elinde kül tablası bulunduğu sırada ‘Git buradan seni öldürürüm’ şeklinde tehditlerde bulunuyordu. Aynı zamanda şu an telaffuz etmek istemediğim sözler söyleyerek hakaret ediyordu. Bir şekilde ikametten çıktım ve kendi şoförümü çağırdım.”

‘Delillere bakılacak’

Öte yandan Sıla’nın darp raporunu değerlendiren ceza hukuku uzmanı Prof. Dr. Ersan Şen “Kavga ve bir tarafın diğer tarafa darp uyguladığı iddiası var. Savcı, delilleri ve tanık ifadelerini değerlendirerek kararını verecek. Ahmet Kural’a yaralama suçundan ceza verilebilir. Darp raporunda kırık varsa nitelikli yaralama, kırık yoksa basit yaralama olarak değerlendirilir” dedi.

Bakandan Sıla’ya destek

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un, Sıla’yı telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulunduğu öğrenildi. Selçuk’un “Bakanlık olarak yanındayız. Şiddetle mücadelede kararlıyız” dediği ve şiddete karşı sessiz kalmadığı için şarkıcıya teşekkür ettiği belirtildi.