Gündem Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanında şok baskın! İzle

Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanında şok baskın! İzle

11.04.2016 - 09:28 | Son Güncellenme:

Hafta sonu izleyiciyi ekrana kitleyen Göç Zamanı dizisinde heyecan ikiye katlanıyor. Başrolerini Vahide Perçin ve Talat Bulut'un paylaştıkları dizi olan Göç Zamanı'nda olay sahneler. 30 Ocak 2016 yılında Star TV'de yayın hayatına başlayan, ve şu an 10. bölümü ile ekrana gelen Göç Zamanı dizisinde bu hafta neler olacak?

Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanında şok baskın İzle

Göç Zamanı'nda geçen hafta sürükleyici bölümüyle ekrana kitlemişti. İzleyicileri heyecanlandıran Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Peki Göç Zamanı yeni bölüm fragmanında neler oluyor? Cennet umut ışığını yakalayabilecek mi? İşte Göç Zamanı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özetleri.

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜM ÖZETİ

Cennet için bir umut ışığı var artık. Kendi küçük lokantasında yeni ve güzel bir hayata adım atmak üzere. Yılmaz’ın beklenmedik hediyesi karşısından şaşkına dönen Cennet; bu konuyu konuşmak için gittiğinde, yanlış zamandan ve yanlış yerde olmanın bedelini ödemek zorunda kalıyor.

Handan, Yılmaz ve sevdiklerinin etrafındaki çemberi iyice daraltırken, Yılmaz ve Artem de Hande’nin intikamını almak için saldıran bu gizemli ablaya adım adım yaklaşıyorlar.

Zümrüt ve Yusuf doludizgin bir aşkın en büyük adımını beraber atıyorlar. Annesini tehlikeden uzak tutmak için çırpınan Demir’in bu durumdan şimdilik haberi yok. Sevgi’nin boşanma davası açması ve Yılmaz’ı bir valize kapıya koyması dengeleri tamamen bozuyor.

Haberin Devamı

Artem ve Leyla beş yıllık bir küslüğü bitirmek üzereler. Leyla, suçladığı babasının hiç bilmediği bir yönüyle karşılaşıyor.

GÖÇ ZAMANI 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

GÖÇ ZAMANI DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Göç Zamanı, bir annenin; Cennet'in zulümden kaçırdığı çocuklarıyla birlikte bilmeden girdiği bir cehennemde; her biri gözlerinin önünde dağılıp giderken onlara sahip çıkmak için gösterdiği inanılmaz mücadeleyi ve onlar için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

DİZİDE TİLBE SARAN FARKI

Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanında şok baskın İzle

Kötülük onun ruhunda.. Hanım Cennet’i ne kadar sevmiyorsa oğlu Yemin’e o kadar tapıyor. En büyük yarası çocuk sahibi olamamak.. Başlangıçta ani kararlar vererek geleceklerini nasıl tehlikeye attığını hesaplayamıyor. Hayattaki tek avantajı varlıklı bir ailede doğması.. Yemin’in kendinden vazgeçeceğini hiç aklına getirmeden yanlış hamleler yapan Hanım, sonunda yalnız kalıyor.

Tilbe Saran İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi'nin ardından, İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü ve İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Çalıştığı tiyatrolar arasında Dormen Tiyatrosu, Kent Oyuncuları, İstanbul Şehir Tiyatroları, Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu, Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu var. Ayrıca 1995'te Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu'nu Cüneyt Türel ve Işıl Kasapoğlu ile birlikte kurdu. Oynadığı birçok rolle ödüle layık görülen oyuncu, çeşitli radyo, sinema ve TV çalışmalarının yanı sıra seslendirme ve eğitmenlik de yapmaktadır. Şu anda Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde Eğitmenlik görevine devam etmektedir.

Haberin Devamı

Nurana Bagieva Neden Ayrıldı?

Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Göç Zamanı dizisinde geçen hafta sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizide Hande karakterini canlandıran Nurana Bagieva diziden senaryo gereği ayrıldı.

Şimdi diziyi takip eden izleyicilerin merak ettiği soru Nurana Bagieva Göç Zamanı'ndan niye ayrıldı oldu. Nurana Bagieva bu konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı. Nurana Bagieva Göç Zamanı'ndan neden ayrıldığını "Yazılan bazı sahnelerden rahatsız oldum. Talat Bulut zorlandığımı hissedince bana yardım etti. Sahneyi yumuşattı. Ama yine aynı sahnelerin yazılmış olduğunu görünce karşı çıktım. Senaristler de hemen bana ölüm sahnesi yazdı ve diziden çıkarıldım" şeklinde açıkladı.