Gündem 'Gömlek kralı' teslim oldu

'Gömlek kralı' teslim oldu

23.07.2012 - 10:06 | Son Güncellenme:

İçki masasında arkadaşını öldüren ünlü gömlekçi Ahmet T., 1 hafta kaçtıktan sonra 'meşru müdafaa' iddiasıyla ortaya çıktı

Gömlek kralı teslim oldu

1 hafta önce arkadaşı Ersin Fatih Pekcan’ı öldürüp sonra kaçan ‘gömlek kralı’ Ahmet T., dün “Olay meşru müdafaa” diyerek teslim oldu.

Haberin Devamı

Karnından ve bacağından yaralı olduğu görülen Ahmet T.’nin, öldürdüğü arkadaşının kendisine saldırdığını iddia ettiği bildirildi. İddiaya göre, tekstil sektörünün tanınmış isimlerinden Ahmet T., 1 hafta önce arkadaşlarıyla içki içmek için İstanbul Üsküdar’daki Selimiye Su Ürünleri Kooperatifi’ne gitmiş; sanıkların ifadesine göre, bir süre sonra çıkan tartışmada Ahmet T., kendisine “Buranın ağası sen misin?” diye bağırıp üzerine yürüyen arkadaşı Ersin Fatih Pekcan’ı kalbinden bıçaklamıştı. Ahmet T. olay yerinden Porsche marka aracı ile kaçarken, Pekcan da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

1 hafta firar ettikten sonra dün avukatıyla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giden ünlü gömlekçi Ahmet T., teslim oldu. Karnından ve bacağından yaralı olduğu görülen T.’nin, Ersin Fatih Pekcan’ın saldırdığını, ‘kendisini korumaya çalışırken’ bıçaklama olayının gerçekleştiğini söylediği ifade edildi. Polis, şimdi karnından ve bacağından yaralı Ahmet T.’nin, hangi hastanede tedavi gördüğünü belirlemeye çalışıyor.

GAZETE HABERTÜRK