Gündem Gülümse Yeter 12. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor!

Gülümse Yeter 12. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor!

08.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gülümse Yeter 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Gülümse Yeter'de Yasemini geri kazanmak isteyen Cem eski oturdukları evi almak için arttırmaya katılır. Cem beklemediği bir sürprizle karşı karşıya kalacaktır. Gülümse Yeter nefes kesen yeni bölüm ile Salı akşamı ekrana geliyor.

Gülümse Yeter 12. yeni bölüm fragmanında gerilim artıyor

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin 'in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen Gülümse Yeter dizisi 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

GÜLÜMSE YETER 12. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Gülümse Yeter 11. bölümde yine eğlenceli bir akşam yaşatmayı başardı. Gülümse Yeter son bölüm izleyicilerine keyifli saatler yaşattı. Dizi bu bölümün ne kadar eğlendireceğine dair ilk ipuçlarını vermişti. Bir 'miras davası' üzerinden başlayan bu eğlencede planlar beklediği gibi işlemez ve işler çığırından çıkar. Eğlenceli olayların ekrana yansıdığı Gülümse Yeter son bölümü ile 4 Ekim Salı akşamı Show TV'de ekrana geldi.

GÜLÜMSE YETER 11. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hasan efendi, Lütfü ve Emre'ye yeni bir iş bulurken, Yasemin'le Sarp'ın arası iyice samimileşiyor. Öte yandan Lütfü'nün rahmetli babasının mirası Sarp'a kalıyor. Özdemir ailesi kendi kızı Gül'ü Sarp'la evlendirmek isterken, Ayten ise Sarp'a evlenecek kız aramaya başlıyor. Gül'ü daha fazla üzmek istemeyen Kemal ise İstanbul'u terk ediyor.

Geçtiğimiz hafta dükkandaki arabayı kaçıran Lütfü ve Emre, Hasan efendinin şikayeti geri çekmesi üzerine hapisten kurtulurlar. Fakat Lütfü, babası Şevki beyin Hasan efendiye bir miras bıraktığını öğrenir ve bunu ailesiyle paylaşır. Evde miras yazan kağıdı ararlarken Özdemir ailesi ile Civan ailesi birbirine girer ve bu kağıt Hasan efendinin eline geçer. Hasan efendi akşam bütün herkes bahçede toplandığında Şevki beyin mirası Sarp'a bıraktığını ve bu mirası anca evlendiği zaman alabileceğini açıklar. Lütfü ve Nermin adeta şoka uğrarlar.

Öte yandan Seçil'in oyunlarından bıkan ve Gül'ü daha fazla üzmek istemeyen Kemal, istifa dilekçesini verir. Kemal'in istifa dilekçesi kabul olmasada bir aylık ücretsiz izne çıkartılır. Gül, hastanenin soyunma odasındayken, Kemal'in istifa ettiğini ve İzmir'deyken Seçil'in Kemal'i aldattığını öğrenir. İzmir'e dönmeye karar veren Kemal ise vedalaşmak için Gül'ü son kez görmek istemektedir.

Hasan efendi, kahveci Tevfik'le girdiği iddia yarışında, Lütfü ile Emre'ye yeni bir iş bulur. Eve gidip Lütfü ile Emre'yi yeni çalışacakları minibüs şoförlüğü işinin oraya götürür. Lütfü minibüsü sürerken Emre de muavinlik yapar. Hasan efendi ise arka koltuktan gizlice bunları izlemektedir. Herkes indikten sonra arkadakinin Hasan efendi olduğunu anlayan Lütfü, önündeki araca çarpar ve araç sahibinden sağlam bir dayak yer.

Sarp ise gün geçtikçe kalbini Yasemin'e daha çok kaptırmaktadır. Annesi Ayten, miras olayını duyduktan sonra her ne kadar Sarp'ı komşu kızlarıyla tanıştırmak istese de, Sarp'ın gönlünde Yasemin vardır. Yasemin'in gönlünü almak için elinden gelen her şeyi yapan Sarp, son olarak sahilde Yasemin'le buluşur ve burada selfie çekilirlerken kendilerini öpüşürken bulurlar.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Erdal Özyağcılar (Hasan Civan), Aslı Bekiroğlu (Yasemin Özdemir), Yılmaz Kunt (Sarp Civan), Seray Kaya (Gül Özdemir), Pamir Pekin (Kemal Kaleli), Sermet Yeşil (Ahmet Civan), Erkan Sever (Lütfü Özdemir), Aslı Altaylar (Ayten Civan), Evrim Doğan (Nermin Özdemir), Uğur Kurul (Cem Tuğrul)

Yapım: MF Yapım
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Banu Kiremitçi