Gündem Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanında Hasan Civan kaçırılıyor!

Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanında Hasan Civan kaçırılıyor!

05.12.2016 - 09:58 | Son Güncellenme:

Salı akşamları ekrana gelen Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter ekrana gelecek olan yeni bölümde kahkahanın dozu biraz daha artıyor. Hasan Civan kaçırılıyor. Gülümse Yeter yepyeni bölüm ile Salı akşamı ekrana geliyor.

Gülümse Yeter 20. yeni bölüm fragmanında Hasan Civan kaçırılıyor

Salı akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Gülümse Yeter'de bu hafta heyecanlı anlar yaşandı. Başrollerinde Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Erdal Özyağcılar, Seray Kaya, Pamir Pekin gibi usta isimlerin yer aldığı Gülümse Yeter dizisi 19. bölüm ile her salı Show TV ekranında izleyenleri ile buluştu.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 20. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasemin'in Cem'in şirketinde işe başlaması Sarp'ı çok şaşırtırken Alara bu durumdan hiç memnun olmaz. Cem ise Yasemin'in sürekli yanında olmasının mutluluğunu yaşar. Sarp'ın Yasemin'i Cem'den kıskanması şirkette yeni olaylara sebep olur.

Yasemin Alara'nın verdiği işi yapmakta zorlanınca yardımına Sarp koşar. Bu yardımla Sarp ve Yasemin arasındaki buzlar erirken, Yasemin'in Alara'yla ilgili gerçekleri öğrenmesi ikili arasına yeni mesafeler sokar.

Yeniden başlamaya karar veren Kemal ve Gül aşklarını dolu dizgin yaşarlarken, Kemal daha fazla beklemeden Gül'e bir sürpriz hazırlar. Hasan Efendi'nin vicdan azabıyla Neriman'a merhamet göstermesi mahallede dedikoduları arttırınca, Hasan Efendi Tevfik'le bir olup Neriman'a karşı gizli bir oyun oynar.

Haberin Devamı

Nermin'in AloGün işini duyan Lütfü paranın kokusunu alınca olaya dahil olur. Karı koca Ayten'i nefes aldırmadan çalıştırmaya devam ederlerken Ayten daha fazla dayanamaz, işler sarpa sarar. Sorunları çözmek Ayten'e küs olan Ahmet'e kalır.