Gündem Gülümse Yeter 22. bölümünde Sarp ile Yasemin yeniden mi ayrılacak?

Gülümse Yeter 22. bölümünde Sarp ile Yasemin yeniden mi ayrılacak?

21.12.2016 - 09:55 | Son Güncellenme:

Gülümse Yeter 22. yeni bölümünde yeni beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Gülümse Yeter'de Cem, Alara ve Sarp'ı iş bahanesiyle şehir dışına yolluyor, hem de kötü bir planla... Bunu duyan Yasemin ne yapacak? Gülümse Yeter bu akşam...

Gülümse Yeter 22. bölümünde Sarp ile Yasemin yeniden mi ayrılacak

Show TV'nin kahkaha tufanı dizisi Gülümse Yeter'de Cem, Yasemin ve Sarp'ı ayırmak için elinden geleni yapıyor, peki başarılı olabilecek mi? Gülümse Yeter'in yeni bölümünde Hasan Efendi'nin kardeşi geliyor hem de evlenme istediğiyle... Komik olaylarla kahkahaların havada uçuşacağı Gülümse Yeter bu akşam Show TV'de olacak.

Başrollerini Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin‘in paylaştığı Gülümse Yeter 22. yeni bölümü ile 27 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da Show'da.

GÜLÜMSE YETER 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI



GÜLÜMSE YETER 21. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; Gülümse Yeter son bölümde Sarp ve Yasemin aşkında yaşanan kıskançlık nöbetleri tam gaz devam ediyor. Cem ise Alara'ya verdiği gizli görevle Sarp ve Yasemin'i takip ettiriyor. Alara ve Cem'in işbirliğini gözler önüne seriyor. Söz konusu Yasemin olunca akan suları durduran Cem, planlarına daha da ağırlık verecektir. Alara ile Yasemin ve Sarp konusunda anlaşma yapan Cem, bu ilişkinin bozulması için her yol mübahtır anlayışını kazandırmıştır.

Kemal, Gül'e hazırladığı sürprizi aksiliklerden bir türlü gerçekleştiremezken Gül, Seçil'in Kemal'i aramasından rahatsız olup şüpheye düşer. Civanların evinde bir türlü mutlu olamayan Nermin daha fazla dayanamaz ve herkesin üstüne geldiği bir an bayılır. Ayıldığında tüm aile bambaşka bir Nermin’le karşılaşır. Peki Gülümse Yeter 22. yeni bölümde neler olacak?