Gündem Gülümse Yeter dizisi yayına bir hafta ara verdi! 23. yeni bölüm fragmanında...

Gülümse Yeter dizisi yayına bir hafta ara verdi! 23. yeni bölüm fragmanında...

03.01.2017 - 09:29 | Son Güncellenme:

Yeni bölümü merakla beklenen Gülümse Yeter dizisi yayına bir hafta ara verdi. Yayınlanan Gülümse Yeter yeni bölüm fragmanında Sarp ve Yasemin arasından yaşananları herkese söylemeyi planlıyor. Cem'in planını duyan Sarp ilk fırsatta aileyi bir araya toplayıp gerçeği anlatıyor.

Gülümse Yeter dizisi yayına bir hafta ara verdi 23. yeni bölüm fragmanında...

Show TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Gülümse Yeter 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Gülümse Yeter'in başrollerinde Erdal Özyaücılar, Aslı Bekiroğlu, Pamir Pekin, Yılmaz Kunt, Seray Kaya gibi isimler yer alıyor. Her Salı akşamı ekrana gelen izleyenlere eğlenceli anlar yaşatan Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanında Sarp ve Yasemin yaşadıkları aşkı herkese anlatıyor.

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER 23. BÖLÜM DÜN AKŞAM YAYINLANDI MI?

Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanı yılbaşı haftası olmasından dolayı bu hafta yeni bölüm ile ekrana gelmeyecek. Gülümse Yeter yeni bölüm fragmanı 10 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek.

GÜLÜMSE YETER 23. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Gülümse Yeter”in 22. bölümünde; Ahmet'e yakalanan Sarp ve Yasemin panik halde ne yapacaklarını bilemezler. Ahmet aynı çatı altında bu ilişkinin gizli saklı devam etmesine onay vermez ve iki aileye de hemen açıklamak ister. Yasemin’in Ayten korkusu Ahmet’i herkese anlatmaktan vazgeçirebilecek midir? Gece yarısı Civanlar'a gelen sürpriz misafir, Hasan Efendi'nin unuttuğu anıları hatırlatırken evde yeni bir curcuna çıkmasına sebep olur.

Haberin Devamı

Evde yeni bir heyecan yaşanırken, Hasan Efendi de geçmişte verdiği kararlarla yüzleşir. Hayatının en mutlu günlerini yaşayan Gül, Seçil'den duydukları karşısında yıkılır. Kemal'in saklamaya çalıştığı sır, gizli kalmayınca Gül ve Kemal arasında tamir edilemeyecek izler bırakır. Bu izlerle Gül kendine yeni bir yol bulmaya çalışır. Yasemin'i Sarp'tan uzaklaştırmaya çalışan Cem, yeni planında Alara'nın da yardımını alır. Alara yine Sarp ile Yasemin'in arasına girmenin yolunu bulur.