Gündem Güneş gidiyor kar gelİyor!

Güneş gidiyor kar gelİyor!

11.12.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Güneş gidiyor kar gelİyor!

Güneş gidiyor kar gelİyor

SİSE DE HAZIR OLUN
Güneş gidiyor kar gelİyor!

ANKARA Milliyet

Türkiye bugünden itibaren Balkanlar üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine girecek. Özellikle yarın ve çarşamba günü yurdun iç ve doğu kesimlerinde kar yağışı görülecek. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bugün Marmara, Kuzey Ege, Batı ve Orta Karadeniz ile İç Anadolu’nun batısında yağış bekleniyor.
Yağışlar, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleriyle İç Anadolu’nun kuzey ve batısında karla karışık yağmur ve kar şeklinde, diğer yerlerde ise yağmur ve sağanak yağmur şeklinde olacak. Bugün yurdun doğusunda sis görülecek. İşte yarın ve Çarşamba günü hava durumu:

SALI: Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı yağışlı geçecek.
ÇARŞAMBA: Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu yağışlı geçecek. Yağışlar, Marmara’nın doğusu, Karadeniz kıyıları ile Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur, diğer yerlerde ise kar şeklinde olacak.



GÜNCEL