Gündem Güneşin Kızları 15. Bölüm fragmanında şok sahne - İzle

Güneşin Kızları 15. Bölüm fragmanında şok sahne - İzle

24.09.2015 - 13:14 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşin Kızları 15. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu yeni bölümüyle Güneşin Kızları'nda, Güneş'in geçmişini araştıran İnci ve Sevilay, bu durum ortaya çıktığında ne yapacak? İşte Güneşin Kızları yeni fragmanındaki şok sahne...

Güneşin Kızları 15. Bölüm fragmanında şok sahne - İzle

Ekranların fenomen dizisi Güneşin Kızları 15. bölümü için yine heyecan dorukta. Gençler arasında sürpriz gelişmelerin yaşandığı Güneşin Kızları 15. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

Her hafta büyük bir merakla beklenen dizinin bu haftaki bölümüne Güneş'in büyük sırrının detaylarını açıklaması damga vurdu. Geçtiğimiz haftalarda sırrı ortaya çıkan Güneş'in Haluk'a neden ismini değiştirdiğini ve geçmişindeki sırlarını açması hem Haluk'u hem de anlatılanlara kulak misafiri olan Selin'i darmadağın etti. Duyduklarına dayamayan Selin intihara sürüklenecek kadar kötü etkilendi.Başrollerinde; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel ve Burcu Özberk'in yer aldığı Güneşin Kızları heyecan dolu yeni bölümüyle Pazartesi 20:00'de Kanal D'de!

GÜNEŞİN KIZLARI 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



GÜNEŞİN KIZLARI 15. BÖLÜM ÖZETİ

Güneş'in geçmişini araştıran İnci ve Sevilay, bu durum ortaya çıktığında ne yapacak?

İŞTE GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Nazlı ve Savaş ailelerinin tepkisinden çekindikleri için ilişkilerini herkesten saklamaya karar verirler. Fikir olarak mantıklı olsa da, uygulamaya geçtiklerinde gizli ilişkileri sıkıntı yaratır.

Selin ve Ali “cesaret oyunu” oynamaya başlarlar. İkisi de sırayla birbirlerinden zor şeyler yapmasını isteyeceklerdir. Eğlenceli başlayan bu oyunun sonunda Selin öyle bir şey öğrenir ki, kendine gelmesi kolay olmaz.

Güneş, Haluk’a güven duymadığı için vicdan azabı çekmektedir. Kimseye anlatmadığı geçmişini Haluk'a anlatır. Duydukları karşısında Haluk şoke olur.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 15. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı yeni dizisi “Güneşin Kızları” dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile yine adından söz ettirmeyi başardı.

Dizinin önceki akşam yayınlanan son bölümü , A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 6.14 reyting ve yüzde 18.10 izlenme payı ile zirvede yer aldı. İzleyicilerden beğeni kazanan dizi sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer aldı. #güneşinkızları ve #benimleoynarmısın hashtag'i ile toplamda 147.552 tweet alan dizi Türkiye’de TT olmayı başardı.