Gündem Güneşin Kızları 16. bölüm 2. fragmanı çok ses getirdi-izle

Güneşin Kızları 16. bölüm 2. fragmanı çok ses getirdi-izle

01.10.2015 - 09:50 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin fenomen dizisi Güneşin Kızları 16. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Güneşin Kızları'nda Haluk ve Ahmet karşı karşıya geliyor. Ali ise Selin'i korumak için tehlikeye atlıyor. Güneşin Kızları yeni bölüm detayları haberimizde.

Güneşin Kızları 16. bölüm 2. fragmanı çok ses getirdi-izle

Güneşin Kızları 16. bölüm için nefesler tutuldu. Yayınlanan fragmanları ile büyük merak uyandıran dizinin yeni bölümünde Ahmet büyük bir tehlike altında. Peki Haluk, Ahmet'e zarar verecek mi? Selin ve Nazlı ise babaları ile ilgili düğümü çözemedi. İşte yeni bölüm fragmanları...

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı yeni dizisi “Güneşin Kızları” dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile yine adından söz ettirmeyi başardı.
Dizinin yayınlanan son bölümü , A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 7.47 reyting ve yüzde 19.34 izlenme payı ile zirvede yer aldı.
İzleyicilerden beğeni kazanan dizi sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer aldı.
#güneşinkızları ve #ruzgarafısılda hashtag'i ile toplamda 75.876 tweet alan dizi Türkiye’de TT olmayı başardı.
GÜNEŞİN KIZLARI 16. BÖLÜM FRAGMANI
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Güneşin Kızları 15. Bölüm'de; Nazlı başını belaya sokar, Haluk, İnci'yi evden kovar! Nazlı sonunda Zafer’i bulur. Nazlı her şeye rağmen babasını affetmeye hazırdır. Hikayeyi birde ondan dinlemek ister. Ancak Nazlı’yı büyük bir hayal kırıklığı beklemektedir. Genç kızın hırçınlığı başını büyük bir belaya sokar.
Nazlı’dan uzun sure haber alınamaz ve son aradığı kişi Savaş’tır. Savaş, Nazlı aradığında telefonu açmadığı için vicdan azabı çeker.
Selin, Zafer’i görmesinin ardından dağılır ve yanında Ali’den başkası yoktur. Selin ve Ali birbirlerine en gizli sırlarını anlatırlar. İkisinin acısı, onları birbirine yakınlaştırır.
Güneş, geçmişini ifşa edenin Sevilay ve İnci olduğunu öğrenir. Bu, Güneş için bardağı taşıran son damladır. Haluk, İnci ve Sevilay’ın bu işte birlikte olduğunu öğrenince İnci’yi evden kovar. Haluk’un tepkisine karşılık Ahmet ise ilk defa abisinin karşısında dik duracaktır.