Gündem Güneşin Kızları 16. son bölümde nefes kesen sahne! - İzle

Güneşin Kızları 16. son bölümde nefes kesen sahne! - İzle

05.10.2015 - 09:09 | Son Güncellenme:

Güneşin Kızları 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Güneşin Kızları son bölümünde Selin, Ali'ye aşkını itiraf ediyor. Şimdi işler daha da karışacak. Güneşin Kızları 17. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Güneşin Kızları 16. son bölümde nefes kesen sahne - İzle

Kanal D’nin, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda’nın yer aldığı yeni dizisi “Güneşin Kızları” dün akşam 16.bölümü ile ekrana geldi.

İzleyicilerden beğeni kazanan dizi sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer aldı.

#güneşinkızları ve #ilkask hashtag'i ile toplamda 22.690 tweet alan dizi Türkiye ve Dünya’ da TT olmayı başardı.

GÜNEŞİN KIZLARIN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNEŞİN KIZLARI 17. BÖLÜM FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARI 16. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları yeni bölümünde;Güneş bir yandan kızların Zafer'le görüşmesinden korkarken, diğer yandan Sevilay'ın kendisine dava açtığını öğrenir. Sevilay, Güneş'e geçmişini araştırmalarının Ahmet'le bir ilgisi olduğundan bahseder. Kafası karışan Güneş, İnci ve Sevilay ikilisinin neler karıştırdığını çözebilmek için İnci'ye yaklaşır. Nazlı Savaş'ı affetmeme kararı alır ama Savaş Nazlı'nın peşini bırakmaz. Duruma müdahale eden Selin, Nazlı'ya söz verdirir. Ne olursa olsun Savaş'la bir daha konuşmayacaktır! Nazlı, Savaş ve Selin'in arasında kalır.

Güneşin Kızları 16. bölümünde Selin, Ali'nin düello davetini kabul eder ve Emre'yle bir araya gelme kararı alır. Ali Selin'in iddiayı ciddiye aldığını görünce pişman olup Selin'i vazgeçirmeye çalışır ama Selin oynamaktan vazgeçmez. Ahmet, Haluk'un sabrını taşırır. Haluk, Ahmet'e birlikte avlanmaya davet eder. Ahmet, Haluk'un esas amacını bilmesine rağmen bu daveti kabul eder. Bu Ahmet'in belki de hayattaki son günü olacaktır.