Gündem Güneşin Kızları 27. son bölümünde heyecan doruktaydı! - İzle

Güneşin Kızları 27. son bölümünde heyecan doruktaydı! - İzle

21.12.2015 - 07:55 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının merakla takip edilen dizisi Güneşin Kızları yepyeni bir bölüm ile izleyicinin karşısına çıktı. Heyecanın dorukta olduğu Güneşin Kızları son bölümünde sular durulmadı. Günler öncesinde yayınlanan Güneşin Kızları 27. son bölüm ve detaylar haberimizde...

Güneşin Kızları 27. son bölümünde heyecan doruktaydı - İzle

Kanal D'nin büyük merakla beklenen dizisi Güneşin Kızları soın bölümde heyecan doruktaydı. Güçlü kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkat çeken Güneşin Kızları 27. son bölümde ortalık karıştı. Haluk, Ali'ya engel olamadı. Hüzünlü bir veda yaşandı. İşte son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNEŞİN KIZLARI 27. BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı; oyuncu kadrosunda, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı Güneşin Kızları yeni bölümü ile 21 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de..

GÜNEŞİN KIZLARI 27. BÖLÜM ÖZETİ

Ali ile Haluk’un hesaplaşmasında silah patlıyor, hiçbir şey eskisi gibi olmuyor…

Ali ile Haluk’un hesaplaşmasında silah patlar. Aradan bir süre geçmiştir. Aile yeniden toparlanmaya çalışmaktadır. Gençler başlarını belaya sokar ve kurtulabilmek için eski arkadaşları Yiğit’in yardımına ihtiyaç duyarlar. Savaş’la arasında kapanmamış bir mesela olan Yiğit, Nazlı’yla görüşmek ister. Selin kaçırılır. Levent, Mertoğlu ailesinin sırrının Güneş ile ilgili olduğunu düşünür ve Zaferin peşine düşer.

Güneşin Kızları son bölümünde, Babasının Haluk olmadığı gerçeğini öğrenen Ali yıkılır. Sinirle elini cama geçiren Ali yaralanır ve Haluk tarafından hastaneye götürülür. Haluk, Levent’e oğlundan uzak durmasını söyler. Ancak Levent’in Ali’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Ali, yanında Selin’den başka kimseyi istemez. Gençler, Ali’ye moral vermek için bir araya gelip neşeli vakit geçirirler. Bu esnada kendilerini 10 sene sonra nerede gördüklerini anlatırlar. Sadece Ali sessiz kalır. O an hiçbiri Ali’nin yapmak üzere olduğu şeyden şüphelenmez. Ali’nin ise tehlikeli bir planı vardır.

Nazlı, Savaş’ın gelecek hayalinden etkilenir. Savaş aile özlemi duymaktadır ve Nazlı, Savaş’ın bu hayalini gerçekleştirmek ister.

Güneşin Kızları 27. son bölümünde heyecan doruktaydı - İzle