Gündem Güneşin Kızları 37. yeni bölüm fragmanında şok! - İzle

Güneşin Kızları 37. yeni bölüm fragmanında şok! - İzle

03.03.2016 - 10:42 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları 37. yeni bölümü ile bu hafta kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanın dorukta olduğu Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Güneşin Kızları 37. yeni bölüm fragmanı şok gelişmeler yaşanıyor...

Güneşin Kızları 37. yeni bölüm fragmanında şok - İzle

Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı; oyuncu kadrosunda, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Güneşin Kızları 37. bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

Yayınlanan Güneşin Kızları 37. bölüm fragmanında; Güneş, hastanede yaşam mücadelesi veriyor! Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Güneşin Kızları dizisi yeni bölümüyle 5 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

GÜNEŞİN KIZLARI 37. BÖLÜM FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Gerçeklerle yüzleşen Güneş, Haluk ile ilişkisini sonlandırmaya çalışıyor!

Güneş, Haluk’un kim olduğunu öğrenmiştir. Güneş, kızlarıyla birlikte İstanbul’u terk etmeye, izini kaybettirmeye karar verir. Ancak Haluk’tan kaçmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Güneş’in Haluk tarafından kaçırıldığını öğrenen kızlar, annelerini bulmak için yola çıkarlar. Haluk’un adamı; Ali, Savaş, Nazlı ve Selin’in içinde bulunduğu arabayı yoldan çıkarır. Ali, kontrolünü kaybeder ve kaza yaparlar. Kazada Selin’in karnına cam girmiştir ve yerinden kımıldayamamaktadır. Nazlı ile Savaş yardım bulmaya çalışırken, Selin için zaman hızla daralmaktadır.