Gündem Güneşin Kızları 39. bölüm ile final yaptı! - izle

Güneşin Kızları 39. bölüm ile final yaptı! - izle

20.03.2016 - 12:15 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları final bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Uzun süre nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Güneşin Kızları reyting kurbanı oldu. Reytinglerdeki düşüşlere önlem alınmayınca önce yayın günü değişti, ardından final yapma kararı aldı. İşte Güneşin Kızları 39. final bölümünde yaşananlar...

Güneşin Kızları 39. bölüm ile final yaptı - izle

Yapımı Süreç Filmcilik, Yapımcısı İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu olan Güneşin Kızları dizisi 39. bölüm ile muhteşem final yaptı. Güneşin Kızları dizisindeki güzel oyuncu Hande Erçel duygusal bir mesaj yayınladı. İşte Kanal D ekranında yayınlanan Güneşin Kızları dizisinden gelişmeler.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Güneş, komadan uyanır. Ancak son 2 seneyi hatırlamamaktadır. Ne İstanbul’u, ne de Haluk’u... Kızlar için en önemli şey annelerinin sağlığıdır. Bu yüzden geçmişle ilgili Güneş’i üzecek olayları, annelerinden saklamaya karar verirler. En azından Güneş, daha iyi olana kadar.

Ali’nin doğum günüdür. Selin her şeyin yoluna gireceğini düşünür, sonunda kötü günler geride kalmıştır. Selin, Ali’ye sürpriz bir doğum günü partisi düzenler; ancak Ali’nin, Selin’den sakladığı sırrın ortaya çıkması an meselesidir.

Nazlı, Savaş’ın ondan sakladığı sırrın Haluk’la ilgili olduğundan şüphelenir. Nazlı gerçeği öğrendiğinde ise, Güneş’in hafızasının hiç yerine gelmemesini tercih edecektir.

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hande Erçel'den Duygusal Veda Mesajı

Hande Erçel dizideki Selin Karekterinin fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü: 'Selin Yılmaz, 17 oldum seninle 13 oldum bazen de 30 oldum ama en önemlisi 18 oldum seninle,yine yeniden.. Paylaştık seninle. Kahkahalar attık, ağlaştık. Düştük yenildik, yendik. Ve bugün ayrılıyoruz. Ben senin 1 yıl sonranı da 10 yıl sonranı da biliyorum.Hissediyorum.. Hoşçakal koca gözlü kız,aşık kal'

GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİ HAKKINDA

Güneş, 35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmenidir. 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedirler. Derken, Güneş’in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu çıkar. Haluk ve Güneş birbirlerine âşık olurlar. Haluk’un kısa sürede evlenme teklifi etmesi, Güneş’i şaşkına çevirir. Güneş, teklifi kabul etmek ister ancak; ortada küçük bir sorun vardır. Kızları, henüz Haluk’un varlığından haberdar değildir. İkizlerden Nazlı, bu evliliğe külliyen karşı çıkar. Selin, hem annesi hem de kendisi için bu evliliğin çok iyi bir fırsat olduğunu düşünürken, en küçükleri Peri, annesini mutlu eden seçimin onu da mutlu edeceğini söyler. Nazlı’nın çıkardığı bütün sorunlara rağmen Haluk’un Güneş’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Haberin Devamı

Güneş ve kızları Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşerler. Mertoğlu ailesinin hayatı, hiç de dışarıdan göründüğü kadar mükemmel değildir. Güneş'in kızlarının gelişiyle, tüm dengeler değişecek ve bütün sırlar ortaya dökülecektir.

Yapım: Süreç Filmcilik

Yapımcı: İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu

Uygulayıcı Yapımcı: Akın Topuz

Yönetmen: Sadullah Celen

Senaryo: Deniz Dargı ve Cenk Boğatur

Görüntü Yönetmeni: Yalçın Yadel

Sanat Yönetmeni: Hasan Doğan

Oyuncular: Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gülenç (Rana), Funda İlhan (Sevilay), Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet), Süreyya Güzel (İnci), İrem Helvacıoğlu (Tuğçe), Sarpcan Köroğlu (Emre), Kanat Heparı (Mert) ve Sarper Arda (Can)