Gündem Güneşin Kızları dizisinin 27. yeni bölüm fragmanında şok- İzle

Güneşin Kızları dizisinin 27. yeni bölüm fragmanında şok- İzle

16.12.2015 - 11:10 | Son Güncellenme:

Ekranların heyecanla beklenen dizisi Güneşin Kızları yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek. Merakla beklenen Güneşin Kızları 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Ali ölüyor mu? İşte yeni bölümden ilk detaylar..

Güneşin Kızları dizisinin 27. yeni bölüm fragmanında şok- İzle

Kanal D'nin büyük merakla beklenen dizisi Güneşin Kızları dün akşam son bölümü ile ekrana geldi. Merakla beklenen Güneşin Kızları 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Güneşin Kızları 27. yeni bölümden ilk görüntüler..

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI 27. BÖLÜM FRAGMANI

Güçlü kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkat çeken Güneşin Kızları yepyeni bir bölüm ile bu hafta yine kaldığı yerden devam etti.

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı; oyuncu kadrosunda, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı Güneşin Kızları 26. bölüm ile ekrana geldi..

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ali gerçeği öğreniyor, kendisini kaybediyor!

Haberin Devamı

Babasının Haluk olmadığı gerçeğini öğrenen Ali yıkılır. Sinirle elini cama geçiren Ali yaralanır ve Haluk tarafından hastaneye götürülür. Haluk, Levent’e oğlundan uzak durmasını söyler. Ancak Levent’in Ali’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Ali, yanında Selin’den başka kimseyi istemez. Gençler, Ali’ye moral vermek için bir araya gelip neşeli vakit geçirirler. Bu esnada kendilerini 10 sene sonra nerede gördüklerini anlatırlar. Sadece Ali sessiz kalır. O an hiçbiri Ali’nin yapmak üzere olduğu şeyden şüphelenmez. Ali’nin ise tehlikeli bir planı vardır.

Nazlı, Savaş’ın gelecek hayalinden etkilenir. Savaş aile özlemi duymaktadır ve Nazlı, Savaş’ın bu hayalini gerçekleştirmek ister.

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haluk, Ali’nin öz oğlu olmadığını öğrenir. Haluk’un Ali’ye bir şey yapmasından korkan Sevilay, her şeyi Güneş'e anlatır ve ondan yardım istemişti. Selin’e yaptıklarından dolayı pişman olan Ali ise, kendisini affettirmeye kararlıydı.

Levent’in yanında çalışmaya başlayan Savaş, işini oldukça sahiplenir. Ancak Nazlı, sevgilisinin gelecek ile ilgili hayallerini öğrenince onu cesaretlendirmişti.

Tuğçe, Elif ile Levent bağlantısını keşfedmişti. Bu durumu öğrenen Ali ise Levent’ten hesap sormak için bara gider. Ancak orada Ali’yi büyük bir tehlike bekliyordu.