Gündem Günlük Burç Yorumları 26 Şubat 2015 Burçlar

Günlük Burç Yorumları 26 Şubat 2015 Burçlar

26.02.2015 - 08:02 | Son Güncellenme:

Burçlarınız bugün için ne söylüyor? İşte tüm burçların 25 Şubat 2015 tarihi için yorumları.Tüm burçların bu güne özel açıklaması aşağıda her burç için ayrıca açıklanmıştır. Günlük burç yorumlarını okumak için lütfen tıklayınız...

Günlük Burç Yorumları 26 Şubat 2015 Burçlar

Burcunuzu okumadan güne başlamayın. Bugün sizleri neler bekliyor.Günün burç yorumlarını sizler için derledik. 26 Şubat tarihiyle astroloji yorumları.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.Burcunuz size ne söylüyor.

Haberin Devamı

Koç

Koçlar için bugün yenilikler günü olabilir. Mutlu günler geçiren koçlar için bu Perşembe güzel haberler alınabilir. İş konusunda biraz daha fedakarlık yapmanız gerekecek zira iş arkadaşlarınız için bugün kötü bir gün.>



YÜKSELEN BURÇ HESAPLAMA


Boğa

Bugün en çok maddi sorun yaşayacak olan burç boğa. Bu bakımdan boğa burcu olanların maddi durumlara dikkat etmesi gerekir. Bugün için yüklü alışverişlerden olabildiğince kaçmanız bu konuda size yardımcı olacaktır. Bu sayede sonrasında pişman olacağınız alışverişleri de yapmaktan kaçınabilirsiniz. Bu bakımdan boğaların özellikle risksiz bir gün geçirmesi gerekiyor.

İkizler

Kişisel problemler bugün ön planda olacak. Geleceğe dönük olarak program yapmanız gerekebilir. Geleceğe dönük olarak da program yapmanız gerekebilir. Bu bakımdan hazırlıklı ve zinde olmanız sizin için iyi olur. Ailenizle ilgili sorunlar da yaşayabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç için bugün ciddi kararlar verme günü. Özelikle aşk ilişkilerinizi gözden geçirerek sorunlarınızı sona erdirebilirsiniz. Her ne kadar yengeçler hayal kurmayı seven kişiler de olsa bu dönemlerde ayakları yere basma zamanı. Risk almaktan kaçınarak hayatınıza yenilikler katabilirsiniz.

Aslan

Aslanlar için bugün oldukça güzel geçecek. Enerjik olarak çevrenize pozitif duygular gönderebilirsiniz. Bu bakımdan gerek iş gerekse de aşk hayatında olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bugün olabildiğince dışarıda geçirerek sevgilinize ya da arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. İş hayatınızda yaşayacağınız sorunları bugün için önemsemeyin. İşiniz için ciddi bir değişiklik görülmüyor.

Başak

Başak için hedeflere ulaşma günü. İş yaşamında ciddi değişiklikler yaşanabilir. Bu bakımdan kendinize özen göstererek hedefinizde çalışmaya devam edin. Terazi Teraziler için bugün farklı bir gün olacak. Hobilerinize zaman ayırmanız, arkadaşlarınızla birlikte toplu olarak sinema gibi aktiviteler yapabilirsiniz.

Akrep

Akrepler için maddi yönden sıkıntılı bir süreç başlıyor. Bu bakımdan olabildiğince tutumlu olmakta yarar var. Gerek iş gerekse de özel hayatınızda aldığınız kararları gözden geçirme vakti. Tasarruflu olmanız sizi bu sıkıntılı süreçte yardım edebilir.

Yay

Bugün için aksilikler yaşayabilirsiniz. Zor insanlar, anlaşamadığınız kişiler canınızı sıksa da olabildiğince pozitif olmaya gayret edin. Yeni fikirler için güzel bir gün. Hedefleriniz ve hayalleriniz için çalışmaya davam.

Oğlak

Bugün sizin için tamamen iş günü. Bugün tüm eksiklerinizi kapatabilir ve işlerinizi düzene koyabilirsiniz. Bunun için enerjik bir gün sizleri bekliyor.

Kova

Bugün özellikle kova kadınları için tam bir alışveriş çılgınlığı yaşanabilir. Özellikle çalışmıyorsanız ve para harcamak istemiyorsanız evden dışarı çıkmamanızda fayda var. Zira yeni bir şeyler almak, para harcamak için en ideal zamanlarınızdan biri.

Balık

Ailevi konularınız sizi bugün zorlayacak. Bu bakımdan ailenize karşı sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekiyor. Bunun için kendinizi işe verebilirsiniz. Sizin için büyük fedakarlıkların günü olabilir.