Gündem Günlük burç yorumlarınız ve tavsiyeleriniz!

Günlük burç yorumlarınız ve tavsiyeleriniz!

15.03.2016 - 10:09 | Son Güncellenme:

Günlük burç yorumlarınız size özel tavsiyeleri okumadan güne başlamayın. Burcunuz size neler öneriyor? İşte 14 Mart 2016 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Günlük burç yorumlarınız ve tavsiyeleriniz

Bugün burcunuz size nasıl tavsiyelerde bulunuyor? İşte 14 Mart 2016 tarihi itibariyle Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Yakın çevrenizdeki konular gündeminizi meşgul edebilir. İdeolojik konularda çatışmalar içinde olabilirsiniz. Görüştüğünüz insanlara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Aşk hayatınızda mücadele gerektiren konularla karşılaşabilirsiniz. Yaşananları algılamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları netleştirmeye çalışabilirsiniz.


BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün yeteneklerinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Geleceğinizi ilgilendiren konularda stresler yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşırken biraz daha dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde hırs yaptığınız konular sizi zor duruma düşürebilir. Olumlu olmanız gereken bir gündesiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde engelleri aşmak için daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. İşlerinize yön kazandırmanız gerekebilir. İş hayatınızdaki sorunları çözmek sizi strese sokabilir. İkili ilişkilerinizde sakin kalarak karşınızdakiyle empati kurmanız gereken bir gündesiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün elinizde olmayan konular sizi zorlayabilir. Bilemediğiniz konulardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Endişeleriniz artabilir. Yabancılarla ilgili konularda dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde daha fedakar olacağınız bir gündesiniz. Olayların yoluna girmesi için sabırlı olmalısınız. Konsantrasyonunuzu sorumlu olduğunuz işlere yönlendirmelisiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Geleceğinizle ilgili planlarınızda fedakarlık yapmanız gereken bir gündesiniz. Bu durum aşk hayatınızda krize neden olabilir. Tepkilerinizi karşınızdakiler taşımakta zorlanabilir. Yaşanan olayları kabullenmek durumunda kalabilirsiniz. Mücadele gerektiren koşullar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün iş hayatınızdaki konularda daha hızlı ilerleme kaydedeceğiniz koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız artabilir. Eşinizden gelen iş yükleri sizi strese sokabilir. İletişimde olduğunuz kişileri düzeltmeniz bazen rahatsız edici olabilir. Ev ile ilgili konularda sabır göstermeniz gereken koşullar meydana gelebilir.

Haberin Devamı


TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Gün içinde yeni şeylerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Düşünce dünyanız sizi biraz zorlayabilir. Kafanızı dağıtmak için seyahatler planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Yakın çevrenizle ideolojik konularda tartışma içine girmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizi belirginleştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün ortaklı konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. İlerleme kaydetmek için mücadele etmeniz gerekebilir. Sizi endişelendiren konuların daha fazla üstüne gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda çatışma içinde olabilirsiniz. İfadelerinize dikkat etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Eşinizle veya ortaklı konularda anlaşmazlıklar olabilir. Mücadele verdiğiniz konularda kırılmalar yaşanabilir. Ev hayatınızla ilgili konularda yanlış anlaşılmadan kaynaklanan çatışmalar olabilir. Çaba gösterdiğiniz konularda karşınızdakine bağımlı olabilirsiniz. Bugün dengede kalmak sizin için güç olabilir.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Gün içinde yakın çevrenizde yaşanan olaylardan etkilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalardan kaçınmalısınız. Bazı konular açığa çıkabilir.


SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün iş hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili planlarınızda sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Haberin Devamı


BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün ailevi konularda karmaşık bir süreç yaşıyor olabilirsiniz. Teknik konular gündeminizi meşgul edebilir. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda sizi zorlayan koşullarla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerden bilgi alamayabilirsiniz. Aşk hayatınızda doğru karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Yazarlar