Gündem Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi konusu ve başrol oyuncuları

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi konusu ve başrol oyuncuları

17.09.2019 - 11:10 | Son Güncellenme:

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 1975 yılında vizyona giren Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminin yönetmen koltuğunda Ertem Eğilmez oturuyor. Komedi, Dram türünde çekilen Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi Türk sinemasının en özel eserlerinden biri olarak dikkat çekmektedir. Peki filmin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi konusu ve başrol oyuncuları

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi 1975 yılında vizyona girdi. Yönetmen koltuğunda Ertem Eğilmez'in yer aldığı komedi ve dram türünde çekilen Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi Türk sinema tarihinde çok özel bir yere sahiptir.

Haberin Devamı

HABABAM SINIFI SINIFTA KALDI FİLMİ BAŞROL OYUNCULARI

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminin başrollerinde Münir Özkul, Kemal Sunal, Şener Şen, Tarık Akan, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Ergin Orbey, Feridun Şavlı, yer alıyor.

HABABAM SINIFI SINIFTA KALDI FİLMİ KONUSU

Özel Çamlıca Lisesi’nin en ‘özel’ sınıfı olan Hababam Sınıfı’nın haşarı öğrencileri ‘sahte diplomalar’ yüzünden sınıfta kalmışlardır. Artık lise yaş haddinin son demlerine gelen öğrencilerin arasından Ferit’in bir çocuğu olmuştur. Ferit çocuğuna nasıl bakacağını bilemediği için çocuğu mecburen okula getirmiştir. Mahmut Hoca’nın sürekli olarak ağlayan bu bebeğin varlığını fark etmesi ise yalnızca an meselesidir.