Gündem Hadi 28 Şubat ipucu sorusu: Yağsız pişirilen diyet yumurtaya ne ad verilir?

Hadi 28 Şubat ipucu sorusu: Yağsız pişirilen diyet yumurtaya ne ad verilir?

28.02.2019 - 09:45 | Son Güncellenme:

Hadi 28 Şubat ipucu sorusu ve yanıtı belli oldu. 12:30'da gerçekleştirilen Hadi canlı bilgi yarışmasında yağsız pişirilen ve diyetlerin vazgeçilmesi olan yumurtaya ne ad verilir sorusu yarışmacılara soruldu. Peki Yağsız pişirilen ve diyetlerin vazgeçilmezi olan yumurtaya ne ad verilir? İşte 28 Şubat Hadi ipucu sorusu ve yanıtı...

Hadi 28 Şubat ipucu sorusu: Yağsız pişirilen diyet yumurtaya ne ad verilir

Yağsız pişirilen ve diyetlerin vazgeçilmezi olan yumurtaya ne ad verilir? sorusu Hadi 12:30 canlı bilgi yarışlmasında ipucu sorusu olarak yarışmanın takipçilerine soruldu. Peki Yağsız pişirilen ve diyetlerin vazgeçilmezi olan yumurtaya ne ad verilir? İşte 28 Şubat Hadi İpucu sorusu ve yanıtı...

Haberin Devamı

HADİ İPUCU SORUSUNUN YANITI: POŞE YUMURTA

Poşe yumurta, basit bir biçimde kabuksuz haşlanmış yumurta olarak tanımlanabilir. Poşe aynı zamanda bazı balıklar ve meyveler için de tercih edilebilir.

Hadi 28 Şubat ipucu sorusu: Yağsız pişirilen diyet yumurtaya ne ad verilir

Poşe yumurtanın beyazının tam pişmiş olması sarısının ise akışkan olması gerekir. Aklarının dağılmaması en önemli detaylardan biridir.

Yağsız pişmesi nedeniyle, diyet listelerinin de aranan tariflerinden biri olan poşe yumurta, düşük kalorili protein arayanlar için ideal bir alternatif.