Gündem Hadımköy'de kanlı banka soygunu

Hadımköy'de kanlı banka soygunu

30.09.2011 - 18:10 | Son Güncellenme:

.

Hadımköyde kanlı banka soygunu

BÜYÜKÇEKMECE Hadımköy’de bulunan özel bir banka şubesi, şapkalı ve silahlı 3 kişi tarafından soyuldu. Soyguncular kendilerine direnen 30 yaşındaki güvenlik görevlisi Gökhan Çınar’ı ağır yaraladıktan sonra, kasada bulunan yaklaşık 100 bin TL’yi alarak kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Hadımköy asfaltı, Çakmaklı Mevkii 84 numarada bulunan özel bir bankanın Hadımköy şubesine saat 14.20 sıralarında gelen şapkalı 2 kişi, "Bu bir soygundur" diyerek silah tehdidiyle veznede bulunan görevliden paraları istediler. Bu sırada bankanın güvenlik görevlisi Gökhan Çınar, silahlı iki soyguncuya müdahale etmek isteyince kendisine 4 el ateş ettiler. Güvenlik görevlisinin silahını alan iki soyguncu, daha sonra kasada bulunan yaklaşık 100 bin TL’yi alarak, içinde bir kişinin bulunduğu otomobille olay yerinden kaçtılar. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Servisi’ne bağlı ambulans sevk edildi.

Soygun sırasında yaralanan güvenlik görevlisi Gökhan Çınar, olay yerinde sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Bacaklarından ve karnından 4 kurşunla ağır yaralanan Gökhan Çınar’ın ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Olay yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, soyguncuların eşkallerini belirleyerek bölgedeki ekiplere bildirdi. Parmak izi çalışmalarını tamamlayan polis, maskeleri bulunmayan silahlı 3 soyguncunun kaçtığı, plakası çalıntı olan 34 HG 1607 plakalı beyaz renkli otomobili yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Polis helikopteri de ekiplerin arama çalışmalarına destek verdi.