Gündem Halka dizisi ne zaman başlayacak?

Halka dizisi ne zaman başlayacak?

10.01.2019 - 09:09 | Son Güncellenme:

Halka dizisi için nefesler tutuldu. TRT 1'in yeni dizisi Halka, tanıtım fragmanıyla büyük ilgi gördü. Güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken Halka dizisi ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Halka dizisi ne zaman başlayacak

TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Halka dizisinin yayın tarihi belli oldu. İzleyici tarafından ise dizinin konusu merak ediliyor. Başarılı oyuncuların yer aldığı Halka dizisi, izleyicisini ekrana kilitlemeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

HALKA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TRT 1 ekranında yayınlanacak olan Halka dizisi ilk bölümüyle, 15 Ocak 2019 Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak.

HALKA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

İki genç adam, birbirinden farklı iki insan, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşırlar. Uzakta kalan ve peşlerini bırakmayan bir geçmişin ardına düşerler. Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını sorarlar. Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu bir hayatın içindedirler. Adını bilmedikleri, dehşetli yüzünü günbegün tanıdıkları Halka’yla karşı karşıya gelirler.

Halka, gün yüzüne çıkmayan tekinsiz bir suç örgütü. Güç ve paranın olduğu her yerde perde arkasında kendini hissettiren, onlara yön veren kanundışı bir oluşum. Başarmak için her yolu deneyen bir şantaj ağı.

Haberin Devamı

Halka, dur durak bilmeyen bir serüvenin, bu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan iki gencin hikâyesi... Kanayan ve kanadıkça acıtan bir mazi... Kaan ve Cihangir’in yeryüzünden intikamı... Halka Salı günleri TRT1 ekranlarında...

OYUNCULAR:

Serkan Çayoğlu
Hande Erçel
Kaan Yıldırım
Hazal Subaşı
Ahmet Mümtaz Taylan
Nazan Kesal
Burak Sergen
Funda İlhan
Umut Karadağ
Erdal Yıldız
Dilan Telkök
Banu Fotocan
Serhat Midyat
Okday Korunan
Şehsuvar Aktaş
Melih Çardak
Deniz Hamzaoğlu
Uğur Taşdemir

HALKA TANITIM FRAGMANI