Gündem Hande Ataizi Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde! Hande Ataizi kimdir?

Hande Ataizi Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde! Hande Ataizi kimdir?

04.05.2018 - 13:03 | Son Güncellenme:

Bir Hülya Avşar Sohbeti bu akşam final yapıyor. Final bölümü ile ekrana gelecek olan Bir Hülya Avşar Sohbeti'nde bu akşamki konuk Hande Ataizi... Evliliklerinden ve merak edilenlerin konuşulacağı gecede Hülya Avşar şaşkınlığını gizleyemiyor.

Hande Ataizi Bir Hülya Avşar Sohbetinde Hande Ataizi kimdir

Hande AtaiziBir Hülya Avşar Sohbeti”nde

Haberin Devamı

Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu; ünlü oyuncu Hande Ataizi.

Hande Ataizi, ilk olarak Hülya Avşar’a teklif edilen “Hilal Feza ve Diğer Gezegenler” filminde canlandırdığı trans birey karakterini anlatıyor.

Hülya Avşar sordu, Hande Ataizi cevapladı

“Boşandığın için neden mutsuz değilsin?”

Hande Ataizi, bir ay önce boşandığı eşi Benjamin Harvey’le yaşadıklarını ve ayrılma nedenlerini tüm içtenliğiyle anlatırken Hülya Avşar’a içini döktü..

“Evliliğimi kaybetmemek için çok uğraştım”

Hande Ataizi’nin Hülya Avşar’a “Sen neden evliliğini bitirdin?” sorusuna Avşar’dan yıllar sonra gelen bir itiraf geldi.

Yayın Günü: 4 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 00.15

HANDE ATAİZİ KİMDİR?

Hande Ataizi 2 Eylül 1973, Bursa doğumlu, Türk oyuncu ve sunucu.

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle ünlenmiş ve daha ilk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla ‘Altın Portakal’ en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Ardı ardına çektiği diziler hit ve uzun soluklu olmuştur.

Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer almış sanat dünyasının önemli ikililerinden olmuşlardır. Ataizi, 2002'de Cem Davran'la birlikte sunduğu İki Kere Kiki programında, manken Sevda Demirel'in tokat atmasıyla yine çok uzun süre magazin gündeminde baş sırada yer almıştı.

Özellikle, estetikli burnunu gazetecilere göstermemek için bulunduğu mekanın tuvaletinden kaçmaya çalışırken görüntülenince magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Sinema ve dizilerdeki oyunculuğunun yanı sıra pek çok televizyon gösterisinin de sunuculuğunu yapmıştır. Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır.

Bir dönem, TNT'de yayınlanan Dest-i İzdivaç'ı sunmuştur. 2012 yılında Star'da yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada program da jüri üyeliği yapmıştır.