Gündem Hayat Anaokulu Beşiktaş’ta açıldı

Hayat Anaokulu Beşiktaş’ta açıldı

18.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çukurova’da bulunan eğitim kurumlarından Hayat Anaokulları, 3. şubesini İstanbul’da açtı. Akatlar’da 2-6 yaş arasındaki çocuklara eğitim verilecek yeni Hayat Anaokulu’nda, oyun grupları, atölyeler ve veliler için özel eğitim programları da düzenlenecek.

Hayat Anaokulu Beşiktaş’ta açıldı

650 metrekare kapalı alan ile kaydırak, kum havuzu ve çeşitli eğitici, öğretici ekipmanların yer aldığı 250 metrekare açık oyun alanına sahip okulda, çocuklara, İngilizce, drama, Orff, jimnastik, bale, çocuk yogası gibi branş dersleri verilecek. Anaokulunda uzman bir psikolog da bulunacak.

Okulla ilgili bilgi veren Akatlar Hayat Anaokulu’nun Kurucusu Şemsa Özgentürk, şunları söyledi: “20 yıllık tecrübemizle çocuklarımızın beceri ve yaratıcılıklarını özgürce gerçekleştirebilecekleri eğlenceli, huzurlu, güvenilir, sağlıklı ‘Hayat’ dolu bir ortamla gelecek nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Sorumluluğumuz, çocuklarımızın hem bedensel hem de zihinsel gelişmelerini sağlamanın yanı sıra yaşadığı ortama duyarlı, kendine güvenen, değişen dünyaya uyum sağlayabilen bireyler yetiştirmek.” Okulun anaokulu, oyun grubu ve atölye programları için kayıtları sürüyor.

Haberin Devamı