Gündem Hayat Şarkısı 4. son bölümde heyecan doruktaydı!- İzle

Hayat Şarkısı 4. son bölümde heyecan doruktaydı!- İzle

01.03.2016 - 10:40 | Son Güncellenme:

Hayat Şarkısı dizisinin son bölümünde heyecan doruktaydı. Kanal D'de nefes kesen sahneyeriyle izleyicinin tüm dikkatlerini üzerine çeken ekranların yeni dizisi Hayat Şarkısı 4. son bölümde; Bayram Cevher, Hüseyin'in görüştüğü Melek ile yüzleşti! İşte Hayat Şarkısı son bölüm ve ayrıntılar...

Hayat Şarkısı 4. son bölümde heyecan doruktaydı- İzle

Hayat Şarkısı 4. son bölümünde heyecan doruktaydı! Son yaşananlar ardından büyük bir merakla beklenen dizinin son bölümünde Kerim gözyaşlarına boğuldu. İşte Hayat Şarkısı 4.son bölüm ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gerek iddialı oyuncu kadrosuyla gerekse farklı senaryosuyla dizi severlerin ilgisini çekmeyi başaran Hayat Şarkısı 4. bölüm heyecan dozunu artıyor. Farklı karakterlerdeki insanların tutkulularını ve mücadelelerini anlatan Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde Kerim'i kendine bağlamak isteyen Hülya çok daha ileri gidiyor ve onun tüm kariyerini bitirecek bir hamle yapıyor. Babasının seçimleriyle değil, kendi tercihleriyle yaşadığı bir hayatı yaşamak isteyen Kerim, yıkılıyor. Hülya'nın planı nelere yol açıyor? Kerim'in kariyeri neden tehlikeye giriyor? Cevher ailesinde bomba etkisi yaratacak olay ne?



HAYAT ŞARKISI 4. BÖLÜM ÖZETİ

Büyük bir heyecanla beklenen Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde yaşanacaklar gelişmeler şöyle; Hülya artık İstanbul'a dönme vakitleri geldiğini düşünmektedir. Kerim'in dönmeyi kabul etmeyeceğini bilen Hülya, dönüşlerini garantilemek için Mahir ile ortak bir plan yapar. İkili, Kerim'in başına yeni çoraplar örecektir.Kerim babasından bağımsız bir hayat kurma çabasındayken; Hülya hazırladığı yeni oyunla onun kariyerine mahveder. Hülya'nın sonunu düşünmeden yaptığı plan, Kerim'in Almanya'daki hayatının sonu olur. Hülya yaptığı plandan pişman olur ancak her şey için çok geçtir. Hülya ve Kerim cephesinde bunlar yaşanırken; Hüseyin ve Melek gün geçtikçe yakınlaşmaktadır. Hüseyin, Mudanya'daki fabrika ziyaretlerini arttırmıştır ve her vesile ile Melek'in lokantasına uğramaktadır. Bayram, oğlunun sürekli ortadan kaybolmasına bir anlam veremeyerek, Hüseyin'in peşine bir adam takar. Bu takipler sonucunda Bayram, gelininin kardeşi Melek'in varlığını öğrenir.