Gündem Her alanda fırsatlar var

Her alanda fırsatlar var

31.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Bu yıl inançlarınızı, fikirlerinizi vurgulama konusunda son derece şanslısınız. Her alanda fırsatlarınız var, maksimum düzeyde yararlanmaya bakmalısınız

Her alanda fırsatlar var

Her alanda fırsatlar var
Bu yıl pek çok açıdan size yeni açılımlar ve fırsatlardan yararlanma olanağı getirmekte. Yavaş hareket eden gezegenler burcunuzla uyumlu bir açıda kalırken, pek engellenmeyecek ve kendinizi daha akıcı şekilde ifade edebileceksiniz. Gerek iş hayatınızda, gerekse kişisel mutluluğunuzu içeren alanlarda daha sorunsuz ve iyimser şekilde hareket edebilirsiniz. Bu yıl karşınıza çıkan fırsatlardan maksimum düzeyde yararlanmaya bakmalısınız.

Haberin Devamı

Burcunuzun yöneticisi Jüpiter bu yıl 2 Aralık’ta kadar kariyer eviniz olan Yay burcunda ilerliyor olacak. Jüpiter’in bu transiti mesleki alanda büyük hareketlilik, şans ve ilerleme anlamına geliyor. Bu dönemde daha çok tanınma, iş hayatında ilerleme ve size statü sağlayabilecek fırsatlar bulabileceksiniz. Jüpiter özellikle uluslararası konulara, yabancılarla ilişkilere ve akademik konulara büyük bir canlılık ve iyimserlik getirmekte.

İyimserliği dengeleyin

Burcunuzdaki Neptün’le kare açı içinde olacağı ocak ve haziran ortası ile eylül sonunda spekülatif konulara dikkat etmeli, sadece sanılarla hareket etmemelisiniz. Kimi zaman sınırlarınızı net bilememek ve işleri şansa bırakmak gibi hatalı yanlarınız öne çıkabilir. Kariyer ve sorumluluklar gezegeni Satürn, Oğlak burcunda ilerken gerçekleri ve sorumlulukları da ihmal etmeyeceksiniz. Aralık 2017’den beri Oğlak’ta ilerleyen Satürn size özellikle kurumsal alanda ve iş hayatında toparlanma, eldeki işleri düzene sokma ve yeni ama daha gerçekçi hedefler, beklentiler üzerinde durma isteği belki de zorunluluğu getirmekte. Şimdi Satürn burcunuzla olumlu bir açı yaparken, daha gerçekçi ve planlı hareket edebilir, uzun vadeli hedeflerinizi düşünebilirsiniz. Satürn bu yıl burcunuzdaki Neptün’le uyumlu açılar da kurmakta. Bu durum özellikle ocak sonu, haziran ortası ve kasım ayının ilk on günü içerisinde bazı hayallerinizi gerçekleştirebileceğinizi, hayallerle gerçekler arasında daha yaratıcı bir denge kurabileceğinizi de gösteriyor.

Haberin Devamı

Gerçekçi olma zamanı

Bu yıl Uranüs de 7 yıl kalacağı Boğa burcuna ilerlemekte. 6 Mart’tan itibaren radikal değişiklikleri ve yenilenen koşulları anlatan Uranüs sizi düşüncelerinizde çok daha yaratıcı ve üretken kılabilir. Uranüs sayesinde ilginç düşüncelerinizi daha uygulanabilir kılabilir ve pratiğe geçirebilirsiniz. Uranüs uyandıran ve bizi eski kalıplardan çıkartan, ani gelen fikirlerle hareket ettiren gezegendir. Bu etkiyi olumlu bir açı ile alıyor olmanız, kişisel yeteneklerinizi ve dehanızı daha rahat biçimde ifade edebileceğinizi gösteriyor. İletişimde, tasarımda, zihinsel yeteneklerinizi kullandığınız pek çok konuda Uranüs’ün şaşırtıcı ve uyandırıcı gücünü kullanabilirsiniz. Neptün 2011’den bu yana sizinle birlikte ve bu yıl burcunuzun ortalarına kadar ilerlemekte. Neptün uyuşturucu, gevşetici özellikleri olan bir gezegendir. Olumlu yönde kullanılabildiğinde sanatsal alanda ya da hayal gücümüzün bizi ileri götürebildiği tüm alanlarda büyük esinler ve cezbedici vizyonlar getirir. Bu yıl, Balık burcunun ortalarında doğanlar açısından biraz daha gerçekçi olmak ve sınırlarını iyi çizebilmek, ne yapıp ne yapamayacağınızı bilmek çok yararlı olacaktır. Neptün size popülerlik ve yaratıcı alanda büyük vizyonlar kazandırırken, enerjinizi çarçur etmemeye ve biraz daha odaklı olmaya gayret etmelisiniz. Plüton ise bu yıl Satürn ile birlikte, sizi olumlu biçimde desteklemeye devam ediyor. 10-14 Mart doğumlu olan Balık’lar Plüton’un manipüle edici ve dönüştürücü etkisini daha rahat kullanabilirler. Politikada, sosyal konularda daha karizmatik ve etkileyici olabilir, büyük güçlerin desteğini de alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Her alanda fırsatlar var
İş, para ve kariyer

Haberin Devamı

Bu yıl kariyer evinizde ilerleyen Jüpiter önünüze çok güzel fırsatlar getirebilir. Eğer yükselen burcunuz Balık ise, bu dönemde iş hayatında ilerlemek ve daha çok tanınmak açısından çok şey yapabilirsiniz. Güçlü kişilerden destek alabilir ve daha popüler olabilirsiniz. Bu yıl çevrenizi daha etkin kullanabileceğiniz olanaklar var. Sorumluluklar gezegeni Satürn ve ani uyanışları açıklayan Uranüs de burcunuzla uyumlu durumda.

1 Ocak-14 Şubat döneminde maddi alanda harcamalarınızı daha iyi yönetmeniz ve ekstra masraflara dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatında daha cesur adımlar atabilirsiniz.

14 Şubat-31 Mart döneminde kafaca meşguliyetler, görüşmeler, ziyaretler dikkat çekmekte. Bu dönemde düşüncelerinizi, tasarımlarınızı orijinal biçimde ortaya koyabilirsiniz. Ticari konularda sakin düşünmelisiniz.

31 Mart-16 Mayıs döneminde enerjinizi işe yöneltmeniz zor olabilir. Bu dönemde iş hayatında bitişler ve ardından yeni adımlar da söz konusu olabilir. Ancak çift durumlar bazı huzursuzluklara, öfkelere de yol açabilir.

Haberin Devamı

16 Mayıs-2 Temmuz arasında yaratıcı alanda ve sizi sahneye sokabilecek konularda çok şey yapabilirsiniz. Sevdikleriniz için harcamalar artabilir ve gereksiz masraflara gidebilirsiniz.

2 Temmuz-18 Ağustos arasında iş ve çalışma konularınıza güçlü bir şekilde odaklanmak durumundasınız. Bu dönemde aşırı iş yükü ve organizasyonel konular oldukça yorucu da olabilir. Daha iyi bir plan yapmalısınız.

18 Ağustos-4 Ekim arasında önemli sonuçlar, değerlendirmeler var. Ektiklerinizi biçebileceğiniz günlerdesiniz ve ortaklıklarda daha mantıklı ve sakin olmaya özen göstermelisiniz.

4 Ekim-19 Kasım arasında ortaklı konularda krizler, endişeler, huzursuzluklar ortaya çıkabilir. Bu dönemde finansal alanda, borçlar ya da ortağınızın, eşinizin maddi konularında daha sakin davranmaya bakmalısınız.

19 Kasım’dan sonraki dönemde kendinizi çok daha kararlı ve mücadeleci hissedebilirsiniz. Bu dönemde kendinize güveniniz daha yüksek. Kendi payınızı alma ve ortaklıklardan kazanç sağlama konusunda başarılısınız.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

2019’da evlilik ve ailede mutluluk getirebilecek olumlu zamanlar var. Bu dönemde kuzey Ay düğümü Yengeç burcunda ilerliyor. Daha yakın bağlar geliştirmek, ailevi mutluluklara zaman ayırmak için çok güzel bir dönemdesiniz. Özellikle yükselen Balık’lar için Neptün, kimi zaman fazla dağınık, kararsız olmaya yol açıyor. 4-9 Mart doğumlu olan Balık’lar Neptün’ün belirsizlik, kararsızlık yaratan yanlarını ilişkilerinde de yaşayabilirler. Bu yıl Venüs’ün burcunuzla uyumlu olduğu dönemler olan, 26 Mart-20 Nisan, 3-28 Temmuz, 8 Ekim-1 Kasım’da aşkta, ilişkilerde mutluluk daha kolay olabilir. 21 Ağustos-14 Eylül arasında ise evlilikte daha gerçekçi ve dengeli olmak gerekiyor. 16 Mayıs-2 Temmuz arasında ilişkilerde kıskançlık daha çok gündeme gelebilir.

SAĞLIĞA DİKKAT!

Bu yıl burcunuzu sert açı ile etkileyen gezegenler çok fazla değil. Belirli dönemlerde sağlık konusuna daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. 18 Ağustos-4 Ekim böyle bir dönem olabilir. Yükselen burcu Balık olanlar için 19 Nisan-5 Mayıs, 1-15 Ağustos dönemleri sağlık açısından daha hassas. Eğer 4-9 Mart doğumlu bir Balık iseniz, bu dönemde isteksizlik, motivasyon düşüklüğü yanında bağışıklık sisteminizi etkileyebilecek durumlar söz konusu olabilir. İlaç kullanımında bilinçli davranmak gerekebilir.

BU YIL TUTULMALAR NELER GETİRİYOR?

Bu yıl Güneş tutulmaları Yengeç-Oğlak ekseninde gerçekleşmekte. Aşk hayatınız etkileyebilir. Bu süreçte gelecekle ilgili beklentilerinizde gerçekçi olmalısınız. 6 Ocak’ta Oğlak’ta, 2 Temmuz’da Yengeç’te ve 26 Aralık’ta yeniden Oğlak’ta Güneş tutulmaları gerçekleşecek. Etkilerini 6 Ocak-2 Temmuz’da daha çok gösterecek olan Oğlak tutulması içinde bulunduğunuz gruplar, arkadaşlıklar açısından yorucu koşullar getirebilir. 2 Temmuz’daki Yengeç tutulması ise size keyifli olabileceğiniz süreçler getirmekte. 26 Aralık’taki tutulma ise yeni başlangıçlara işaret etmekte. 21 Ocak’ta Aslan’da Ay tutulması iş ortamında hassasiyetler olabileceğini anlatmakta. 17 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması ise gelecekle ilgili beklentilerinizde gerçekçi olmanın zaruri olduğu duygusunu getirebilir.

MERKÜR GERİLEMESİ HANGİ TEMALARI GETİRMEKTE?

Her yıl 3 kez, ortalama 22 gün geri giden Merkür bu yıl bu hareketini su elementinde yapıyor. Dolayısı ile kişisel girişimler, niyetler, risk alınan durumlarda bazı soru işaretleri ve belirsizlikler, beklemeler gündeme gelebilir. İlk geri dönüş 5-28 Mart’ta burcunuz Balık’ta olacak. Merkür geri giderken önemli kararlarda aceleci olmamalısınız. 8 Temmuz- 1 Ağustos arasında Merkür, önce Aslan’da, 19 Temmuz’dan sonra ise Yengeç’te gerileyecek. Çalışma ortamınızda gecikmeler, karışıklıklar, beraber çalıştığınız kişilerle ya da hizmet alanında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu durumlar çocukları ya da ailevi konuları da ilgilendirebilir. Son olarak 31 Ekim-20 Kasım arasında Akrep burcunda gerileyecek olan Merkür özellikle uzaklara yolculuk, yayıncılık, medya ve eğitim hayatınızla ilgili konularda soru işaretleri ve gizli kalan koşullara işaret edebilir.

Yükselen burcunuza göre 2019

YÜKSELEN KOÇ: Bu yılınızda en güzel fırsatları kendinizi geliştirme ve eğitim alanında bulabilirsiniz. Burcunuzun yöneticisi Mars 1 Ocak-14 Şubat arasında yine Koç’ta olacağı için bu dönemde önemli atılımlar gündeme gelebilir. Aşkta 7 Ocak-4 Şubat, 20 Nisan-10 Mayıs, 28 Temmuz-21 Ağustos arasında çok daha akıcı koşullar mümkün.

YÜKSELEN BOĞA: Yumuşak ve sanâtkar bir doğanız var. Yükselen burcunuza giren Uranüs sizi iyice beklenmedik ve ani tepkilere, tavırlara sokuyor. 14 Şubat 31 Mart arasında oldukça girişkensiniz. Aşkta 15 Mayıs 9 Haziran özellikle size olumlu bir destek sunmakta. 2 Temmuz 18 Ağustos’ta ev hayatında sakin düşünmeye bakın.

YÜKSELEN İKİZLER: Bu yıl ilişkiler ve evlilik alanınıza ilerleyen Jüpiter size önemli destekler ve başkalarından olumlu yaklaşımlar elde edebileceğiniz olanaklar getirmekte. Aşkta 7 Ocak-4 Şubat, 9 Haziran-3 Temmuz ve 1-26 Kasım çok hareketli olabilir. Ancak iş ortamında 14 Şubat-31 Mart arasında daha çalışkan olmanız gerekebilir. Bu dönemde sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:Sessiz bir kişiliğe sahipsiniz. Bu yıl kritik gelişmeler ve sizi test eden koşullar altındasınız. Kimi zaman altınızda çalışanlara daha etkin bir ilişki kurmaya bakın. 4 Şubat-1 Mart, 26 Mart-20 Nisan, özellikle 3-28 Temmuz ilişkiler açısından daha olumlu olabilir. 16 Mayıs-2 Temmuz arasında pek çok konuda daha girişken ve mücadeleci olacaksınız.

YÜKSELEN ASLAN: Bu yıl Jüpiter’in yükselen burcunuzla olan uyumlu açısı hayattan daha çok keyif alabileceğiniz fırsatlara işaret ediyor. Aşkta ve çocuklarla ilgili mutlu olaylar bekleyebilirsiniz. 14 Şubat- 31 Mart’ta iş hayatında ve maddi konularda daha gerçekçi olmaya bakın. 2 Temmuz-18 Ağustos arasında daha çok girişimci olabilirsiniz. Aşkta 7 Ocak-4 Şubat ve 28 Temmuz-21 Ağustos’ta mutluluk daha kolay.

YÜKSELEN BAŞAK: Bu yıl genel olarak size verimli olabileceğiniz fırsatlar sunmakta. Çocuklarla ilgili konular, sorumluluklar artmakta. 4 Şubat-1 Mart, 15 Mayıs-9 Haziran ve 21 Ağustos-14 Eylül arasında aşkta ve arkadaşlıklarda güzel zamanlar var. 18 Ağustos-4 Ekim arasında da önemli girişimler ve mücadeleler içindesiniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Kendi kendinizi kurban eden, kararsız taraflarınız çok olabilir. Bu yıl eğitsel uğraşlar, yolculuklar ve kendinizi geliştirmek için pek çok fırsat var. Yazarak, konuşarak kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Aşkta ve beraberliklerde 1-26 Mart, 20 Nisan-15 Mayıs ve özellikle 14 Eylül-8 Ekim oldukça hareketli olabilir. Ancak 4 Ekim-19 Kasım arasında biraz daha soğukkanlı düşünmek gerek.

YÜKSELEN AKREP: Geçen yıl içinde Jüpiter yükselen burcunuzdan geçerken size kişisel girişimler, yeni başlangıçlar ve ilerleme imkânı getirdi. Eğitimde disiplin ağır basıyor ancak zihnen gevşemeye de özen göstermelisiniz. 26 Mart-20 Nisan, 3-28 Temmuz ve özellikle 8 Ekim-1 Kasım size aşkta daha destekleyici koşullar getirebilir.

YÜKSELEN YAY: Çok meraklı ve ilginç bir yapınız var. İş hayatında da yeni adımlar mümkün. Parasal alanda ise gelirlerinizi daha iyi kullanmaya özen göstermelisiniz. Kurumsal konularda alacağınız destek önemli. Maddi konularda gerçekçi olmalısınız ve bu alanda sizi baskılayan durumlar da olabilir. Aşkta 7 Ocak-4 Şubat, 20 Nisan-15 Mayıs, 28 Temmuz-21 Ağustos ve 1-26 Kasım’da mutlu olmak daha kolay olacak.

YÜKSELEN OĞLAK: Son bir yıldır yükselen burcunuza ilerleyen Satürn’ün şekillendirici, sınır koyucu ve sorumluluk yükleyici etkisi altındasınız. Bu yıl şans pek ortalıkta gözükmeyebilir. Belirli bir içe dönüş ve bekleme modunda olabilirsiniz. Daha fazla ruhsallık geliştirmek ve sabırlı olmak gerekecek. 4 Şubat 1 Mart, 15 Mayıs-9 Haziran, 21 Ağustos-14 Eylül ve 26 Kasım-20 Aralık arasında hayatınıza mutluluk getirebilecek olanaklar var.

YÜKSELEN SAKA:Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmelisiniz. İyimserliğiniz artıyor. Evet kariyer alanında önemli sıkışıklıklar ve kayıp duygusu olabilir. Kendinize yeni bir yön çizmeye de başlıyorsunuz. 1-26 Mart, 9 Haziran-3 Temmuz, 28 Temmuz-21 Ağustos ve 20 Aralık sonrası keyifli zamanlar ve ilişkiler içinde olabilirsiniz. 2 Temmuz-18 Ağustos arasında evlilikte daha sakin kalmalısınız.

YÜKSELEN BALIK: Burcunuzun yıllık öngörümlerini dikkatle okuyunuz. Bu yıl Jüpiter kariyer alanınızda ilerlerken iş hayatında daha yüksek bir seyir izleyebilirsiniz. Bu alanda pek çok hayaliniz var. Tanınma yönünde önemli fırsatlar elde etmeniz mümkün. 31 Mart-16 Mayıs ve 18 Ağustos-4 Ekim arasında enerjinizi daha özenli kullanmaya dikkat etmelisiniz. Aşkta 26 Mart-20 Nisan, 3-28 Temmuz ve 21 Ağustos-14 Eylül tarihleri arasında daha büyük bir hareketlilik bekleyebilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: Yıllık horoskobunuzu okurken, mutlaka yükselen burcunuzu da okuyunuz.

Her alanda fırsatlar var

BİTTİ