Gündem Hercai 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Şadoğlu ve Aslanbeyler karşı karşıya...

Hercai 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Şadoğlu ve Aslanbeyler karşı karşıya...

02.10.2019 - 15:15 | Son Güncellenme:

Hercai 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Aslanbey ile Şadoğlu ailesi karşı karşıya geliyor ve silahlar çekiliyor. Peki şimdi ne olacak?

Hercai 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı Şadoğlu ve Aslanbeyler karşı karşıya...

Hercai 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Hercai yeni bölümde Azize Aslanbey gözünü kararttı, Aslanbeyleri yok edecek. Her iki aile de yola çıkıyor ve ailenin üyeleri silahları birbirine doğrultuyor. Miran bunu duyar duymaz ne yapacağını şaşırıyor. Şimdi merak edilen konu bu savaştan kimin galip geleceği...

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hazar'ın kızını korumak için verdiği savaşa rağmen Reyyan'ın evlilik kararı Şadoğlu ailesine bomba gibi düşer. ''Ben kızımın evlatlığından razıyım'' diyen Hazar, Reyyan'ın verdiği karara inanmak istemez. Tüm aile Reyyan'ı gözden çıkarmışken Zehra ve Hazar bir kere daha Reyyan için harekete geçer. Diğer yandan Miran'ın evlilik kararı Azize'nin 27 yıldır planladığı intikamın değişmesine neden olur. Yaşanan olaylar iki aile arasında yeni bir savaşın kapılarını mı açacak yoksa hiç beklenmedik bir karar tüm dengelerin değişmesine mi neden olacak? Miran ve Reyyan karşılarına çıkan engellere rağmen mutlu sona ulaşabilecek mi?