Gündem HGS güncel bakiye öğrenme ve geçiş ihlali sorgulama işlemleri

HGS güncel bakiye öğrenme ve geçiş ihlali sorgulama işlemleri

02.11.2015 - 14:23 | Son Güncellenme:

HGS bakiye ve geçiş ihlali sorgulamalarınızı online olarak kolayca yapabilirsiniz. HGS bakiye sorgulama işlemini yapabilmek ve HGS bakiye sorgulama işlemi hakkında önemli bilgileri alabilmek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

HGS güncel bakiye öğrenme ve geçiş ihlali sorgulama işlemleri

Bazı otoyol ve köprülerden geçiş yapabilmek için HGS kart sahibi olmanız gerekmektedir. Bazı otoyol ve köprülerde geçiş yapabilmek için belli bir ücret ödemeniz gerekmektedir. Sizde bu tarz otoyol ve köprülerden geçiş yapmak istiyorsanız HGS kart sahibi olmanız gerekmektedir. eğer HGS kart sahibi iseniz bu otoyol ve köprülerden zaman kaybı yaşamadan ve trafiğin aksamasına neden olmadan kolay bir şekilde geçebilirsiniz. Ancak bu sistemden yararlanmak için HGS kart sahibi olmanız gerekmektedir. sizde bu sistemden yararlanmka istiyor ve HGS kart sahibi değilseniz size en yakın PTT şubesinden kartınızı temin edebilir ya da anlaşmalı bankalara başvuruda bulunabilirsiniz. Biz sizlere bu haberimizde HGS kart sahibi olduğunuz zaman geçiş yapmak için bakiyeniz olup olmadığını sorgulayabileceğiniz HGS bakiye sorgulama ve eğer bakiyeniz olmadığı halde geçiş yapmış iseniz HGS geçiş ihlali sorgulama uygulamasından nasıl yararlanılacağını anlatacağız. Sizde bu konular hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız haberimizi okuyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

HGS BAKİYE SORGULAMA HAKKINDA DETAYLI BİLGİ!

HGS GEÇİŞ İHLALİ SORGULAMAHAKKINDA AYRINTILI BİLGİ!

HGS BAKİYE YÜKLEMEİŞLEMİ VE DETAYLAR!

HGS Bakiye Sorgulama

Sizde HGS kart sahibi iseni ve ücretli otoyol ve köprülerden geçiş yapmak istiyorsanız kartınızda yeteri kadar geçiş hakkı yani bakiye olup olmadığını bilmeniz gerekmektedir. Eğer kartınızda yeteri kadar geçiş hakkı yani bakiye olup olmadığını merak ediyorsanız HGS bakiye sorgulama uygulamasından yararlanabilirsiniz. Biz sizlere şimdi HGS bakiye sorgulama hakkında bilgi vereceğiz. HGS bakiye sorgulama için ;

· İlk olarak yapmanız gereken adresine giriş yapmak olacaktır.

Haberin Devamı

· Daha sonra ise karşınıza çıkacak olan yeni sayfada üst sağ bölümünde bulunan ve, ‘Müşteri Hizmetleri Giriş’ yazan alana tıklayınız.

· Daha sonra ise açılacak olan başka sayfada; ‘Üye Olun’yazan bölüme tıklayınız.

· Bundan sonraki adımda T.C kimlik numaranızı ya da Vergi numaranızı ve kendinizin belirlemiş olduğu şifrenizi, burada yer alan ilgili kısımlara yazınız.

· Son olarak ise bu sayfada bulunan ve ‘Üye Ol’ şeklinde yer alan bölüme tıklamanız gerekmektedir.

· Daha sonra ise bu sayfadaki, ‘e-posta’, ‘şifre’ ve ‘güvenlik kodu’ bölümlerini doldurunuz.

· Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra son olarak ise burada bulunan ‘Giriş Yap’ seçeneğine tıklayınız. Bu işlemi de yaptıktan sonra artık sizde HGS bakiye sorgulama işlemini yerine getirebilirsiniz.

HGS Geçiş İhlali Sorgulama

Eğer HGS kartınızda yeteri kadar bakiye yok ve yinede geçiş yapmış iseniz geçiş ihlali yapmış olursunuz. Sizde kartınızda yeteri kadar geçiş hakkı yani bakiye olmadan geçşi yapmış ve bu geçiş sonucu ihlal yapıp yapmadığınızı merak ediyorsanız HGS geçiş ihlali sorgulama uygulamasından yararlanabilirsiniz. biz sizlere haberimizin bu bölümünde HGS geçiş ihlali sorgulama işleminin nasıl yapılacağını anlatacağız. HGS geçiş ihlali için ;

· İlk olarak yapmanız gereken adresine giriş yapmanız gerekmektedir.

Haberin Devamı

· Bu adrese giriş yaptıktan sonra bir sonraki adımda yapmanız gereken açılacak olan sayfada sağ üst kısımda yer alan “ geçiş ihlali sorgula “ butonuna basınız. Bu bölüme tıkladıktan sonra ise açılacak olan sayfada hiçbir üyelik işlemi yapmadan aracınızın plakasını girip sorgulama işlemini kolay bir şekilde yapabilirsiniz.