Gündem Hikmet Tuğsuz kimdir? Survivor Hikmet Tuğsuz biyografisi

Hikmet Tuğsuz kimdir? Survivor Hikmet Tuğsuz biyografisi

27.03.2019 - 13:07 | Son Güncellenme:

Survivor'da Türk takımı için mücadele eden Hikmet Tuğsuz bu sezonun en iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor. Türk takımında en iddialı isimler arasında yer alan Hikmet Tuğsuz, Survivor'da takım arkadaşı Bora Edin ile yaşadığı diyaloglar ile gündeme geliyor. Peki Hikmet Tuğsuz kimdir?

Hikmet Tuğsuz kimdir Survivor Hikmet Tuğsuz biyografisi

Survivor'da bu yılın en iddialı yarılmacıları arasında yer alan Hikmet Tuğsuz, adada sık sık gerginlik yaşadığı Bora Edin ile dün akşam gerçekleştirilen ödül oyununda da sıkıntı yaşadı. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor yeni bölümde de ikili arasında tansiyon yükselecek. Survivor Türkiye takımında takımın liderliğini üstlenen Hikmet Tuğsuz'un tavırları Bora Edin tarafından hoş karşılanmıyor. Peki Hikmet Tuğsuz kimdir?

Haberin Devamı

HİKMET TUĞSUZ KİMDİR?

Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi. Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi.

Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.