Gündem Hızlı kilo vermenin püf noktaları

Hızlı kilo vermenin püf noktaları

30.04.2018 - 10:10 | Son Güncellenme:

Herkes bilir ki fit olmak, dengeli bir şekilde beslenmek çok önemlidir. Sağlık açısından önemini kenara atamazken kimi zaman ne yapılırsa yapılsın bazı kilolardan kurtulunamamış da olunabilir. Bu noktada bazı davranışları kesmek ve uzman yardımı almak çok önemlidir. Fakat birkaç ipucu bu yazıda sizi bekliyor.

Hızlı kilo vermenin püf noktaları

Zayıflamak isteyen kişilerin önce hormonlarına baktırması gerekir. Ardından tahlilde bulunan kan değerlerine göre uygun bir diyet programının alınması başlangıç için yerinde bir adımdır. Bu beslenme düzenine destek olacak şekilde sporu hayatınıza almak da önemlidir. Hergün 2.5 litre su tüketmek ve öğünleri atlamadan yemek düzenli beslenme için gerekli bir alışkanlıktır. Her gün yürüyüş yapmak kalp hastalıkları ve metabolizmanın çalışması için faydalıdır. Bunlara dikkat ederek ve düzeninize uyarak sabırla kilo verebilirsiniz. Önemli olan kararınız doğrultusunda asla pes etmeden diyet yapmaktır.

Haberin Devamı

Kendi diyet programını oluşturan kişiler uygun bir beslenme düzeni oluşturamayabilirler. Ancak bir diyetisyen yardımı ile sağlıklı ve dengeli bir şekilde zayıflamak mümkündür. Diyetisyenin vermiş olduğu diyet programına uyarak düzenli bir şekilde istediğiniz kiloya ulaşmak sizin elinizdedir.

Kilo vermek kişiden kişiye değişir. Çünkü herkesin metabolizma çalışma düzeni farklıdır. Bu durumda zayıflama da kişiden kişiye değişir. Örneğin; Ayşe Hanım 1 ayda 3 kilo verirken Fatma Hanım ise 1 ayda 5 kilo verebilir. Bu sistem kişiden kişiye, cinsiyetten cinsiyete değişir.

Limon, maden suyu ve yeşil çay ile kilolara son

Bu yöntem çok etkili olması sebebiyle hızlı kilo vermek isteyen kişiler için bir yöntemdir. 15 gün boyunca aralıksız bu yöntemi uygulayarak şişkinliğe ve istenmeyen kilolara çözüm bulabilirsiniz. Tabi bunun yanında bol yürüyüş yapmak, bol su tüketmek ve öğünleri atlamamak gerektiğini de unutmayın. Uygulama nasıl yapılır ve malzemeleri nelerdir?

Haberin Devamı

Malzemeler

Yarım kesilmiş limon

• 1 şişe (200 ml) maden suyu

• Yarım litre su (2 buçuk su bardağı su)

• 2 tatlı kaşığı yeşil çay

Yarım litre suyu kaynattıktan sonra içine yeşil çayı atıp demleyiniz. Demlenen çayın içine önce limonu sıkın ardından da kabuğunu içine atın. Üzerine maden suyunu da ekleyerek karışımınız hazır hale gelecektir. Bu yöntemi gün boyunca aç ya da tok içebilirsiniz. Kısa bir süre içinde ve hızlı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olacaktır. Fakat doktor onayı almayı unutmayınız.