Gündem İbrahim Büyükak kimdir?

İbrahim Büyükak kimdir?

14.11.2018 - 14:13 | Son Güncellenme:

İbrahim Büyükak kimdir? Eser Yenenler'in ilk konuklarından birisi de İbrahim Büyükak oldu. İşte İbrahim Büyükak ile ilgili merak edilenler...

İbrahim Büyükak kimdir

İbrahim Büyükak kaç yaşında? İbrahim Büyükak kimle evlendi? İzleyiciler tarafından merakla araştırılan soruların yanıtları...

Haberin Devamı

İBRAHİM BÜYÜKAK KİMDİR?

İbrahim Büyükak, (d. 20 Ağustos 1983, İstanbul), Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir. 2013'te 3+1 programıyla Mayıs ayında Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovuna başladılar. Acun Ilıcalı'nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren 3 Adam adıyla devam etmektedir. Ayrıca Tv8'de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008)
Neşeli Hayat (2009)
Çok Filim Hareket Bunlar (2011)
3 Adam (2013-2017)
Bana Baba Dedi (2015) (Cüneyt)
Küçük Esnaf (2016) (Berhudar Bakır)
Yol Arkadaşım (2017) (Şeref)
Yol Arkadaşım 2 (2018) (Şeref)

Haberin Devamı

İBRAHİM BÜYÜKAK'IN EŞİ NURDAN BEŞEN KİMDİR?

İbrahim Büyükak kimdir

Nurdan Beşen, 1983 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve Lise eğitimlerini Bursa'da tamamlamış Lisans eğitimini ise 2008 yılında Haliç Üniversitesinde Psikoloji Bölümü okuyarak tamamlamıştır. Aynı yıl Haliç Üniversitesi Genel Psikoloji Yüksek Lisansına Kabul edilmiş ve 2011 yılında mezun olmuştur.

Nurdan Beşen, Çocuk, Ergen ve Yetişkin terapisi üzerine eğitimler almış, Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, EMDR ve travma eğitimi, Stratejik Aile Terapisi Eğitimi, Oyun Terapisi Eğitimi, Londra’da bulunan Anna Freud Centre’dan aldığı Multi-Family Therapy eğitimleri bulunmaktadır.

İbrahim Büyükak kimdir


Çocuklarda Peabody Resim Kelime Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Cümle Tamamlama Testi (Beier), Duygu Durumu Ölçekleri ve WÇZÖ-IV Çocuklar için Zeka Testi eğitimlerini tamamlayarak uygulama ve yorumlama yetkinliğini kazanmıştır. Projektif Testler Derneğinde Rorschach, TAT, CAT ve Peri Masalları eğitimleri devam etmektedir.

2008-2015 yılllarında Sarıyer Aile Danışmanlık ve Eğitmi Merkezinde çocuk ve ergenlerle bireysel terapi çalışmaları, danışmanlık, seminer çalışmaları yapmıştır.

Nurdan Beşen, ünlü oyuncu İbrahim Büyükak ile 06 Mayıs 2018 tarihinde dünya evine girmiştir.