Gündem İçerde dizisi 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İçerde dizisi 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

09.05.2017 - 09:16 | Son Güncellenme:

İçerde dizisi 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ekrana geldiği ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen İçerde'nin 34. yeni bölümünde Mert, Sarp’a bir ders vermek için Füsun teyzeyi gizli bir yerde saklıyor. Eylem ise Mert ile bir oyun oynayarak ona bir şans verebileceğini söylüyor. İşte İçerde dizisi 34. yeni bölüm fragmanı ve detayları..

İçerde dizisi 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İçerde’nin geçtiğimiz Pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde kasırga öncesi sessizliği savaş çanları çaldı ve tansiyon yükseldi. Sarp ve Mert arasındaki aksiyon sahnesi izleyicileri ekran başına kilitledi. Sarp’ın polis olduğunu öğrenen Mert’in, bu büyük gerçeği Celal’e söylemesiyle tüm dengeler değişti. Sarp’ın polis olduğunu öğrenen Mert, öfkeden deliye döndü. Füsun ve Eylem’e verdiği değer öfkesinin ve Celal Baba’yla bu büyük gerçeği paylaşma isteğinin önüne geçse de Mert, Celal Baba’ya Sarp’ın polis olduğunu söyleyerek sıcak savaşın fitilini ateşledi. Merakla beklenen İçerde'nin 34. bölüm fragmanı yayınlandı.



İçerde dizisinde kardeşi Umut’a (Mert) kavuşma umudunu bir an bile kaybetmeyen ve Melek’in kaybıyla bu umuda daha da sıkı sarılan Sarp, farkında olmadan kardeşini karşısına almış oldu. Artık “İçerde” olmayan Yılmaz Kardeşler, birbirlerinin ezeli düşmanına dönüşürken aralarındaki savaş hiç olmadığı kadar sert geçecek. Heyecanla beklenen İçerde dizisi 34. yeni bölümden ilk sahne ekrana geldi.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, gözde kansu ve Çetin Tekindor'un paylaştığı İçerde dizisi 34. yeni bölümü ile 15 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00'da Show Tv'de ekrana gelecek.

İÇERDE 34. BÖLÜMDEN İLK SAHNE!



Füsun kaçırılıyor mu?

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Mert, Füsun’u bulmak için harekete geçiyor. Sarp’ın polis olduğunun ortaya çıkmasıyla ateş hattının tam ortasına düşen Füsun’un nerede olduğu sorusu yeni bölümde cevap bulacak.

İÇERDE'NİN 33. SON BÖLÜMÜ'NDE NELER YAŞANDI?

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümüne final sahnesi damgasını vurdu. Kardeş olduklarından habersiz, birbirlerinin ezeli düşmanına dönüşen Sarp ve Mert’in düellosu izleyicileri ekran başına kilitlerken, sosyal medyada da övgü dolu yorumlarla paylaşıldı.

Reyting rekortmeni dizi ‘İçerde’nin son bölümünde Sarp ve Mert arasındaki düello sahnesi nefesleri kesti. Evlerinin yemyeşil bahçesinde ahşaptan oyuncak kılıçlarıyla oynayan iki mutlu çocukken, birbirlerinden ayrı düşen Sarp ve Mert, Sarp’ın polis olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasıyla yeniden karşı karşıya geldi. Mermilerin ve yumrukların, fırtına öncesi sessizliği bir bıçak gibi kestiği bölümün final sahnesi, sosyal medya mecraları Twitter ve Instagram’da da #hesapgünü etiketi altındaki yorumlar arasında gündeme yerleşti.

“Amacımız Türk aksiyonu yaratmaktı”


Dizide Selim karakterini canlandıran, aynı zamanda ‘İçerde’nin aksiyon yönetmeni olan Uğur Yıldıran, bu sahnenin perde arkasını şu sözlerle anlatıyor: “Amacımız Türk aksiyonu yaratmaktı. Duygusal bir toplumuz ve aksiyonumuz da böyle. Bütün dövüş tekniklerinden yararlandım ama sahne için duygu ön plandaydı.” Sarp ve Mert’in çocuklukları ile bugün arasında geçişlerin olduğu ve çatıda masumiyetin simgesi beyaz çarşafların arasında geçen dövüş sahnesinin çekimleri tam iki günde gerçekleşti. Özel fünyeleme sisteminin kurulduğu bu sahne, özel kameralarla çekildi. Wing Chun’dan tekvandoya, kick bokstan Jiu Jitsu ve Muay Thai’ye kadar pek çok dövüş sanatının harmanlandığı sahne, Sarp ve Mert'in çocukluklarındaki oyun anıyla birleştirilerek bir dövüş koreografisi oluşturuldu. Görsel ve ses efektleriyle desteklenen sahne için Uğur Yıldıran, aksiyon sahnelerinde çok başarılı olduklarını dile getirdiği Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli ile çekimlerden önce provalar yaptı. Sarp ve Mert’in çatıdan düşmesiyle sonlanan sahne, ekran başındakileri de merakta bıraktı.

“Siz düşman değilsiniz, kardeşsiniz”

Besteleriyle sahneleri müzikal olarak zenginleştiren Toygar Işıklı, final sahnesinin müziğini bestelerken öncelikli olarak flashbacklerle vurgulanan kardeşlik duygusuna yoğunlaştı. Işıklı, bestenin hazırlık sürecini şu sözlerle yorumluyor: "Duygusal olarak siz düşman değilsiniz, kardeşsiniz etkisini hissettirmek önemliydi.

Müzikal olarak da minimal bir yapıda, bir döngü içerisinde yavaş yavaş yükselen ve o döngünün içerisinde kardeşlerin temasını da müziğin içerisine adapte eden bir final eseri oldu." Çan sesi çıkaran bir tür perküsyon enstrümanı olan 'glockenspiel'i de kullanarak Sarp ve Mert'in çocukluklarının ortak simgesi müzik kutusuna atıfta bulunan ünlü müzisyen, bu beste için sinema mantığıyla, kare kare çalıştığını dile getiriyor.

Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin son bölümü; AB’de 10,27 izlenme oranı (rating), 24,37 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 9,17 izlenme oranı (rating), 20,75 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. #hesapgünü etiketi için 34. 981 tweet atılırken, Twitter'ın Türkiye gündeminde 13 saat 50 dakika, dünyada ise 6 saat 5 dakika TT listesinde kaldı.