Gündem İntikam alacak adam arıyorlar

İntikam alacak adam arıyorlar

08.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Taylan Kulaçoğlu kendisini ziyaret eden CHP heyetine, “Polis hacklendiği için bir suçlu arıyor, kendilerini kurtarmaya çalışıyor. Hacklendikleri için karizmaları çizilmiş, intikam alınacak adam arıyorlar” dedi

İntikam alacak adam arıyorlar

CHP Cezaevi İnceleme Komisyonu üyeleri Sincan Cezaevi’nde RedHack soruşturması kapsamında önce serbest bırakılan, daha sonra savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınarak tutuklanan Taylan Kulaçoğlu ile görüştü. Kulaçoğlu, oto hırsızlarıyla aynı koğuşta kaldığını ve televizyonun bulunmadığını kaydetti. CHP heyeti, bunun üzerine Kulaçoğlu’na televizyon alma sözü verdi. Kulaçoğlu, heyete, şunları söyledi:
“Polis hacklendiği için bir suçlu arıyor, kendilerini kurtarmaya çalışıyor. Ortada suç var bu nedenle suçlu yaratmaya çalışıyorlar. Beni tutuklayabilecekleri hiçbir suç unsuru yok. Aylardır izlendiğimi, takip edildiğimi fark ediyordum, orta düzeyde bilgisayar biliyorum. Hiçbir şekilde suçlanma gerekçem yok. Kaçma şüphem olduğu için bir kez daha gözaltına alınıp, tutuklandım. Kaçma şüphem olsaydı, Meclis’e sizin yanınıza gelmezdim. Hacklendikleri için karizmaları çizilmiş, intikam alınacak adam arıyorlar.”
Kulaçoğlu, komisyon aracılığıyla kamuoyuna yazılı bir mesaj da gönderdi. Kulaçoğlu, mesajında, “Başım dik. Bugün duruşmama gelen ve ringi aracında sesini duyduğum dostlarım. Meclis’ten cezaevine gelerek saattelerce beni Sincan F Tipi Cezaevi’nde bekleyen milletvekili Özgür Özel, Veli Ağbaba, Muharrem Işık, Nurettin Demir’e, her ne söylenirse söylesin, yanımda kalan, olamayan cefakar fedakar halkıma çok teşekkür ediyorum. Gezi’nin intikamını benden bizden almaya çalışanlar; tarihin önünde hesap verecek. Ben iyiyim çünkü siz varsınız, çünkü biz varız. Var olsun onurlu insanlar” diye yazdı.
Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Manisa Milletvekili Özgür Özel, Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve Erzincan Milletvekili Muharrem Işık’tan oluşan CHP Cezaevi İnceleme Komisyonu üyeleri Sincan Cezaevi’ndeki diğer tutuklu ve hükümlülerle de görüşerek sorunlarını dinledi.