Gündem İrem Helvacıoğlu kimdir?

İrem Helvacıoğlu kimdir?

04.01.2019 - 15:29 | Son Güncellenme:

Güneşin Kızları, Muhteşem Yüzyıl ve Behzat Ç. gibi iddialı yapımlarda aldığı rollerle seyircinin karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu, son olarak Sen Anlat Karadeniz'de izleyiciyle buluşuyor. Peki, İrem Helvacıoğlu kimdir?

İrem Helvacıoğlu kimdir

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes Kaleli rolüyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Güzel yıldız, televizyon seyircisinin artık yüzüne oldukça aşina olduğu bir isim. Peki İrem Helvacıoğlu aslında kim?

Haberin Devamı

İREM HELVACIOĞLU KİMDİR?

Aslen Ankaralı olan İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 tarihinde babasının görevi dolayısıyla Almanya’da dünyaya geldi. Henüz 11 yaşındayken tiyatroya ilgi duymaya başladı. Bu nedenle Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro Eğitimi aldı. Konservatuar biletini kaptıktan sonra birkaç yerel projede ufak roller üstlendi. Profesyonel oyunculuğa ilk adımını Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile attı ancak asıl çıkışını Güneş’in Kızları dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle yakaladı. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, No:309 dizilerinin kadrosunda yer aldı. İrem Helvacıoğlu ilk başrol heyecanını ise Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu’nun da oyuncu kadrosunda yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yaşadı. İrem Helvacıoğlu, bu dizide geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes’i canlandırıyor.

Yazarlar