Gündem İsmail Küçükkaya kimdir? Yıldırım-İmamoğlu ortak yayınını kim sunacak?

İsmail Küçükkaya kimdir? Yıldırım-İmamoğlu ortak yayınını kim sunacak?

10.06.2019 - 15:14 | Son Güncellenme:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun tüm kanallara açık ortak yayını 16 Haziran’da gerçekleştirilecek. Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacak. Vatandaşlar ise İsmail Küçükkaya kimdir merak ediyor. İşte İsmail Küçükkaya hakkında bilinenler...

İsmail Küçükkaya kimdir Yıldırım-İmamoğlu ortak yayınını kim sunacak

1972 yılında Kütahya'nın Simav ilçesinde dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini memleketi Kütahya'da tamamladı. Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde gördü.

Haberin Devamı

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi'nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi'nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni oldu.

2008 yılında "Cumhuriyetimize Dair" ve 2012 yılında "Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı" adlı iki kitap yazmıştır.

FOX TV'de 'İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat' programını sunamaya devam ediyor.