Gündem İstanbul'da motosiklet kazası! 1 ölü, 1 yaralı

İstanbul'da motosiklet kazası! 1 ölü, 1 yaralı

31.07.2019 - 08:16 | Son Güncellenme:

Bahçelievler'de sabaha karşı üzerinde iki kişinin bulunduğu motosiklet, kaldırıma çarptıktan sonra devrilerek sürüklendi. Kazada motosiklette bulunan 2 kişiden biri hayatını kaybederken diğeri de yaralandı. 

İstanbulda motosiklet kazası 1 ölü, 1 yaralı

Kaza Bahçelievler, Kocasinan Mahallesinde sabah saat 05:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kemal Sunal Caddesi'nden Şirinevler istikametine doğru seyir halinde giden ve üzerinde Emir A. (15) ile Metehan G. (16) bulunduğu 34 JL 2935 plakalı motosiklet henüz bilinmeyen kontrolden çıkarak önce kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet devrilerek yaklaşık 20 metre sürüklendi.

Haberin Devamı

Kaza sonrası motosikletten fırlayan Emir A. ile Metehan G. ağır yaralandı. Yoldan geçen sürücüler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Emir A.'yı Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne, Metehan G.'yi ise Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Emir A.'nın hayatını kaybederken Metehan G.'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri kazanın olduğu yerde olay yeri çalışması yaparken, motosikleti kimin kullandığını tespit etmeye çalıştığı öğrenildi.

Kaza sonrası motosiklet bulunduğu yerden çekici yardımıyla kaldırıldı.

İstanbulda motosiklet kazası 1 ölü, 1 yaralı

İstanbulda motosiklet kazası 1 ölü, 1 yaralı