Gündem İstanbullu Gelin 4. bölüm fragmanında Süreyya'yı bekleyen tehlike!

İstanbullu Gelin 4. bölüm fragmanında Süreyya'yı bekleyen tehlike!

17.03.2017 - 08:56 | Son Güncellenme:

Star TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Son bölümü ile dün akşam ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinde Esma Sultan yine Faruk ve Süreyya'yı ayırmak için bir plan yapar. Yayına giren İstanbullu Gelin 4. bölüm fragmanında ise Süreyya ve Faruk'un düğün merasiminde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

İstanbullu Gelin 4. bölüm fragmanında Süreyyayı bekleyen tehlike

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş’un yaptığı, Star TV’nin büyük beğeni toplayan İstanbullu Gelin dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi.

Haberin Devamı

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Hayal Köseoğlu, Neslihan Yeldan, Fatih Koyunoğlu, Dilara Aksüyek ve Güven Murat Akpınar’ın paylaştığı İstanbullu Gelin dizisi 3. bölümüyle 17 Mart Cuma akşamı 20.00’de Star TV’deydi.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN 3. BÖLÜM ÖZETİ

İstanbullu Gelin dizisinde bu hafta Esma Sultan, Faruk’un evlilik kararından vazgeçmemesi üzerine, Süreyya’yı konaktan göndermek için en büyük hamlesini yapmıştır. Boran Konağına gelin girecekse o gelin Esma Sultan’ın seçtiği kişi dışında kimse olmaz.

Fikret, yıllardır âşık olduğu İpek’le evlenecek olmasının mutluluğunu yaşarken, Faruk, Esma Sultan’a aldığı bu kararın hesabını sorar. Esma Sultan, Boran ailesinin itibarına uygun gelini bütün Bursa’ya duyurmak için hazırlıklara çoktan başlamıştır.

Haberin Devamı

Süreyya ve Faruk tüm bu olayların içinde aşklarını dolu dizgin yaşar. Esma Sultan konak düzeni, ailenin gelenek ve görenekleriyle genç kadını bir taraftan ezip, diğer taraftan Boran ailesi gelini olma yöntemleriyle sınarken, Süreyya kolay lokma olmadığını, gücünü Faruk’a olan aşkından aldığını her fırsatta ispatlar.

Boran Konağında Fikret ve İpek’in evlilik hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Senem’in İstanbul’dan ani gelişinin sebebi bu hazırlıklara gölge düşürür.

Esma Sultan’ın Boran adının şanına yaraşır düğün hazırlıklarını, özellikle Süreyya’yı hiçe sayarak sürdürürken Düğününe düşen bomba, Boran ailesinin büyük felaketi olarak geceye damgasını vurur…

İSTANBULLU GELİN 4. BÖLÜM FRAGMANI