Gündem İstanbullular bugün yolda kaldı

İstanbullular bugün yolda kaldı

01.05.2014 - 08:55 | Son Güncellenme:

İSTANBUL'da ulaşım durdu. Polis, Boğaziçi Köprüsü çıkışında Beşiktaş'a giden yol ayrımını kapatınca köprü trafiği felç oldu. Devasa bir otoparka dönen köprüde otobüslerden inenler işlerine yetişmek için yürüyor... Polisin yaya trafiğine kapattığı bazı sokaklarda kısılıp kalanlar işlerine gidemeyince isyan etti.

İstanbullular bugün yolda kaldı

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı nedeniyle yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Taksim'e ve Taksim'e çıkan yollara kurulan barikatlar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Büyükdere Caddesi girişine kurulan polis bariyerleri nedeniyle hastaneye ve iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar ile polis arasında tartışma yaşandı. Polis ekiplerinin vatandaşlara izin vermemesi nedeniyle vatandaşlar alternatif yollara yönlendirildi. Bazı vatandaşlar ise ulaşım sıkıntısı nedeniyle yürümeyi tercih etti.

Haberin Devamı

METROBÜS DÜZENLEMESİ İSYAN ETTİRDİ

Boğaziçi Köprüsü otoparka döndü

1 Mayıs güvenlik önlemleri gerekçesiyle Boğaziçi Köprüsü'nün Beşiktaş bağlantı yolu kapatılınca sürücüler perişan oldu.
İstanbul 1 Mayıs'a yine sıkıntılı başladı. Hem yayalar hem de sürücüler ultra güvenlik önlemlerinden fazlasıyla etkilendi.

Köprü üstünde kaldılar
Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek isteyen sürücüler, çok uzun bir süre köprü üstünde kaldı. Köprünün Beşiktaş'a bağlanan yolunu polis kapatınca, sürücüler tepki gösterdi. Beşikaş yoluna giremeyen sürücüler alternatif yollara saparak iş yerlerine ulaşmaya çalışıyor.
Köprü devasa bir otoparka dönüşürken otobüslerde olanlar inerek yürümeyi tercih etti. Köprünün Zincirlikuyu çıkışı da kısa süreli açılıp tekrar kapatılıyor. Aynı şekilde Mecidiyeköy ve sonrasındaki Taksim çıkışı da kapalı olunca trafik durdu.