Gündem Kağıt gibi parçalandı

Kağıt gibi parçalandı

31.07.2012 - 12:56 | Son Güncellenme:

.

Kağıt gibi parçalandı

Kadıköy'de, sebze ve meyve taşıyan bir kamyonet, tren alt geçidinden geçmek isterken sıkıştı. Adeta kağıt gibi parçalanan kamyonet, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, sabah saat 09.30 sıralarında Suadiye'deki tren alt geçidinde meydana geldi. İddialara göre 2 gün önce işe başlayan Bünyamin Yanık (28), 34 JNB 57 plakalı kamyonetle sebze ve meyve dağıtmak için yola çıktı. Çolak İsmail Sokak'taki alt geçidin yüksekliğini hesaba katmadan yoluna devam eden Yanık, büyük bir gürültüyle kamyonetinin havalandığını gördü. Neye uğradığını şaşıran Bünyamin Yanık, can havliyle kendisini dışarıya attı. Kamyonetten indikten sonra durumun farkına varan Yanık, uzun süre üzerindeki şoku atlatamadı.

Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. Kısa sürede kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, alt geçide sıkışan kamyoneti kurtardı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı kaza sırasında kamyonetin 3 metre yüksekliğindeki kasası karton kutu gibi dağıldı. Olay nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan alt geçit kamyonetin kaldırılmasından sonra yeniden açıldı.

Olay yerinde gazetecilere açıklama yapan sürücü Bünyamin Yanık, "Daha önce bu alt geçitten defalarca geçmiştim. Ama bu kamyonetle ilk defa çalışıyorum. Yüksekliğini hesaplamadım. Biraz da dalgındım. Büyük bir gürültüyle havalandığımı gördüm. İndiğimde bu hale gelmişti." dedi.

Bu arada, kazaya tanıklık eden bazı vatandaşlar ise alt geçidin tabelada belirtildiği kadar yüksek olmadığını iddia etti. Olay yerinden geçerken kazayı gören bir kadın ise ' Burada sürekli böyle kazalar oluyor. İnsanlar bile geçerken zorlanıyor. Belediye hiç çalışmıyor. Biraz ilgilensinler' diyerek tepki gösterdi.