Gündem Kalbimdeki Deniz ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kalbimdeki Deniz ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

17.10.2016 - 12:37 | Son Güncellenme:

Sezonun yeni yapımlarından Kalbimdeki Deniz tanıtım fragmanları yayınlandı. Heyecanla beklenen yeni dizi Kalbimdeki Deniz oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor ve dizinin konusu ne? İşte Kalbimdeki deniz tanıtım fragmanları ve merak edilen soruların cevapları...

Kalbimdeki Deniz ilk bölüm ne zaman yayınlanacak

Tanırım fragmanları ile büyük dikkat çeken Kalbimdeki Deniz'in ne zaman başlayacağı merak edilen konulardan biri haline geldi. Kadrosunda Kutsi,Özge Özberk gibi ünlü isimleri barındıran Kalbimdeki Deniz yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte Kalbimdeki Deniz tanıtım fragmanları...

Haberin Devamı

Başrollerini Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Hakan Vanlı, Sebahat Kumaş ve Batuhan Ekşi’nin yer aldığı iddialı dizi Ekim’de Fox Tv’de başlıyor.

KALBİMDEKİ DENİZ TANITIM FRAGMANI

KALBİMDEKİ DENİZ 2. TANITIM FRAGMANI

Başrollerini Özge Özberk, Kutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Hakan Vanlı, Sebahat Kumaş ve Batuhan Ekşi’nin yer aldığı iddialı dizi Ekim’de Fox TV’de başlıyor.

Ünlü oyuncu Kutsi ve Özge Özberk‘in başrollerini paylaşacağı Kalbimdeki Deniz çok yakında görücüye çıkıyor. 2016-2017 yeni sezon dizisi Kalbimdeki Deniz sezona iddialı giriş yapmak için hazırlıklarını tamamladı. Dizide gerçek aşk tadında kesişen Deniz ile Mirat’ın tutkulu aşkı anlatılacak. Funda Çetin’in kaleme aldığı Pastel Film imzalı dizinin yapımcılığını Efe Virgül üstlendi. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Aysun Akyüz oturuyor. Fox Tv’nin yeni dizisi Kalbimdeki Deniz ilk bölümünden itibaren Ekim ayında başlayacak.

Haberin Devamı

Dizinin bir kaç sahnesi Şanlıurfa’da çekildi ve geri kalan bölümleri İstanbul’da kurulan sette sezon boyu sürecektir. EYT Son Dakika Beklenen Açıklama Geldi! Üzücü haber Kalbimdeki Deniz Konusu Tepetaklak olan hayatın verdiği sorumluluğu yüklenecek olan Deniz’in Mirat’la kesişen yolunda gerçek aşkı tadacağını hikayesi konu olacak.

Kalbimdeki Deniz Oyuncuları Kutsi (Mirat) , Özge Özberk (Deniz), Yeşim Ceren Bozoğlu, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Batuhan Ekşi, Hazal Adıyaman, Hakan Vanlı, Levend Yılmaz, Nazlı Pınar Akkaya, Hülya Şen, Evren Erler, Serkan Altıntaş, Güzin Usta, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu, Suat Karausta, Faruk Üstün, Sercan Gülbahar rol alıyor.


Kutsi (Mirat) Kimdir?

Kalbimdeki Deniz ilk bölüm ne zaman yayınlanacak

Malatya’da doğan Kutsi 16 Mart 1973 yılında dünyaya gelmiştir. Lise yıllarında gitar çalarak yarışmalara katılan Kutsi 2000 yılında ilk albümünü çıkardı. Sanat camiasında müzisyenlik yaparak büyük ün kazanan Kutsi aynı zamanda oyunculuğa yönelmiştir. Kariyerinde hem şarkıcılık hem oyunculuk yapan Kutsi bir çok dizide rol aldı. Oyunculuk hayatına Doktorlar dizisi ile başlayan yakışıklı oyuncu daha sonradan Huzur Sokağı ve Beyaz Yalan dizilerinde yer aldı.

Haberin Devamı

Özge Özberk (Deniz) Kimdir?

Kalbimdeki Deniz ilk bölüm ne zaman yayınlanacak

İstanbul doğumlu Özberk 13 Ağustos 1976 yılında dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde eğitim alan güzel oyuncu dizi hayatına Bizimkiler dizisi ile başladı. Bir çok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu Çemberimde Gül Oya ve Pis Yedili dizisinde ününe ün kattı.