Gündem Kara Sevda 2. sezon fragmanı yayınlandı!

Kara Sevda 2. sezon fragmanı yayınlandı!

05.09.2016 - 15:48 | Son Güncellenme:

Kara Sevda geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarına damgasını vurdu. Yayınlanan her bölüm ile sosyal medya dahil gündem maddesi haline geldi. Kara Sevda,yasak aşk hikayesi ile izleyiciye duygusal anlar yaşattı. Şimdi ise 2. sezon heyecanı başladı. Peki Kara Sevda 2. sezonda neler yaşanıyor? İşte yeni sezon fragmanları ve detaylar...

Kara Sevda 2. sezon fragmanı yayınlandı

Kara Sevda ekranlara geldiği ilk günden beri ilgi ile takip ediliyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı bir aşk hikayesini anlatan Kara Sevda yeni sezon için de heyecanlandırıyor. Peki yeni sezon fragmanları yayınlandı mı? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Kara Sevda dizisi yeni sezona bomba gibi dönüyor. Yaz tatilinin ardından bir araya gelen Kara Sevda'nın oyuncuları, yönetmen Hilal Saral ve teknik ekip yeni sezonu pasta keserek kutladı.

KARA SEVDA 2. SEZON HANGİ TARİHTE BAŞLIYOR?

Sevilen dizinin 2. sezonu 21 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelmeye başlayacak. Kara Sevda, yeni sezonuyla 21 Eylül Çarşamba saat. 20.00 de Star TV ekranlarında...

KARA SEVDA 2. SEZON 2.TANITIM FRAGMANI

KARA SEVDA 2 SEZON TANITIM FRAGMANI

KARA SEVDA SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz sezona damga vuran Kara Sevda'nın sezon final bölümünde; Nihan'ın (Neslihan Atagül) hamile olduğunu öğrendikten sonra ikiz kardeşi Ozan'ın (Barış Alpaykut) gizemli bir şekilde ölmesi ayrıca Kemal'in (Burak Özçivit), Emir'i (Kaan Urgancıoğlu) vurarak elini kana bulaması izleyenleri etkilemişti. İkiz kardeşi Ozan'ı kaybeden ve sorumlusu olarak Kemal'i gören Nihan yayınlanan tanıtımda; ailesiyle birlikte yaşadığı, kendisi için adeta hapishaneye dönen konağı ateşe vermişti. Geçmiş hayatını yangınla geride bırakmak isteyen Nihan, hayatında yeni bir sayfa açacağının ilk sinyalini vermiş oldu.
Birçok soru işaretiyle ara veren dizinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Kemal ve Nihan artık iki düşman mı?, Emir yaşıyor mu?, Kemal hapse mi girecek?, Ozan'ın ölümünden Kemal'i sorumlu tutan Nihan, hamile olduğunu ona söyleyecek mi? gibi soruların cevaplarını izleyenler büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni sezon öncesi en çok merak edilen soru ise merak edilen ise Nihan ve Kemal'in büyük aşkı savaşa mı dönüşecek?

Haberin Devamı

OYUNCULAR VE YAPIM

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Hilal Saral
Senaryo: Anıl Eke & Özlem Yılmaz & Burcu Görgün

Oyuncu Kadrosu:
Kemal: Burak Özçivit
Nihan: Neslihan Atagül
Emir: Kaan Urgancıoğlu
Leyla: Zerrin Tekindor
Önder: Kürşat Alnıaçık
Galip: Burak Sergen
Hüseyin: Orhan Güner
Vildan: Neşe Baykent
Ozan: Barış Alpaykut
Asu: Melisa Aslı Pamuk
Fehime: Zeyno Eracar
Zeynep: Hazal Filiz Köse
Tarık: Rüzgar Aksoy
Banu: Çağla Demir
Salih: Gökay Müftüoğlu
Yasemin: Nihan Aşıcı
Hakkı: Metin Coşkun

Haberin Devamı

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

Kara Sevda 2. sezon fragmanı yayınlandı

Burak Özçivit (d. 24 Aralık 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve eski manken.Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur(2001). Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir.

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şuanda ise mankenliği bırakmıştır.

Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18(-18) dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl 'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır. 2011-2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandırmıştı. Malkoçoğlu filmi için hazırlıklara başlamıştır.2013 yılında ise Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinde Kamuran rolünü canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Fahriye Evcen'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile yakında beyazperdeye dönmüştür.2015 yılında başlayan ve hala devam eden Kara Sevda dizisinde rol almaktadır.