Gündem Kara Sevda 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kara Sevda 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

30.09.2016 - 08:06 | Son Güncellenme:

Çarşamba akşamları ekrana gelen sevilen dizi Kara Sevda 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Kara Sevda yeni bölümde Kemal ve Asu'yu romantik bir dansın ortasında gören Nihan deliye döner. Kara Sevda 38. bölüm fragmanında Kemal Nihan'dan uzak kalamadığını itiraf etme cesaretini gösterecektir.

Kara Sevda 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Kara Sevda 37. son bölümü dün akşam yayınlandı. Star Tv ekranlarında beğeniyle takip edilen Kara Sevda dizisi yeni sezona bomba gibi bir bölüm ile ekrana geldi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Kara Sevda dizisi 37. son bölümünde yaşanan tüm detayları bu haberimizde sizler için derledik.

Haberin Devamı

KARA SEVDA 38. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kara Sevda 38. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Çağla Demir ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı Kara Sevda 38. yeni bölümü ile 5 Ekim Çarşamba akşamı saat 20:00'da Star Tv'de.

KARA SEVDA’DA İKİNCİ PERDE

BAMBAŞKA BİR KEMAL, BAMBAŞKA BİR NİHAN


Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün gece yayınlanan bölümünde, Kemal’in cezaevinden çıkışıyla yaşananlar ve Nihan’ın Deniz’e kavuşmak için Emir’e karşı verdiği mücadele ekrana geldi. Bazı şeylerin hiç değişmediği, diğer taraftan ise bazı şeyler tamamen tersine döndüğü; yeni ittifakları, yeni ihanetleri, nefretleri ve yeni aşklarıyla Kara Sevda, ikinci sezon bölümleriyle de heyecanını sürdürüyor.

Yaşadığı tüm acıların ardından her şeyden uzaklaşmak için kızıyla birlikte uzaklara giden Nihan’ın, tam da Kemal’in çıktığı gün ortaya çıkması, herkeste şaşkınlık yarattı. Emir’in kaçırdığı kızını bulmak için her yolu deneyen Nihan’ın, Kemal’e gitmek dışında başka seçeneği kalmadı. Nihan’a çok kızgın olan ve nefretini gizlemeyen Kemal, Nihan’a hiç beklemediği bir şekilde büyük bir darbe vurarak kapıları yüzüne kapadı. Aşklarını içlerine gömmeye çalışsa da tüketemeyen Kemal ve Nihan bu son yüzleşmeyle ipleri tamamen kopardı.

Nihan’ın İntikam Yemini

Deniz’e kavuşmak için tüm yolları deneyen Nihan, çaresizce Emir’e teslim olmak zorunda kaldı. Deniz’den başka varlık sebebi kalmayan Nihan’ın yemini, Kara Sevda’daki yeni savaşın da habercisiydi. Nihan’ın final sahnesindeki intikam yemini, geceye damga vurdu.

Kara Sevda 37. Bölüm Final Sahnesi:

Haberin Devamı

KARA SEVDA SON BÖLÜM ÖZETİ

Kara Sevda 37. son bölümünde, Kemal özgürlüğe attığı ilk adımda karşısında Nihan’ı görünce, ismini “intikam” koyduğu zırhını üstüne giyer. Bu zırhı delip geçecek yegane gerçekten, kızı Deniz’den habersiz, fırlattığı her ok kendisine saplanacaktır. Nihan ise her şeye rağmen Kemal’in Emir’e karşı durabilecek, kızını kurtarabilecek tek insan olduğunun farkındadır.

Haberin Devamı

Emir, aralarındaki savaş ne kadar keskin olursa olsun Kemal’le Nihan’ın, düşmanken de, ayrıyken de birbirlerine karıştığının farkındadır. Bu yüzden Nihan’ı kıskıvrak yakalamak için Deniz üstünden incelikli bir oyun başlatır. Nihan her hamlesinde hem duygularına, hem de Kozcuoğlu soyadının gücüne karşı mücadele edecektir.

Yaşadığı haksızlıklar ve acılar için hesap sorma vakti Kemal için ilk günden başlar. Kemal’in arka arkaya gelen atakları ezber bozan cinsten olur.

Aylar sonra uçurtma tepesinde Nihan ile Kemal karşı karşıya geldiğinde, etkisi çok uzun süre devam edecek bir yüzleşme yaşanır. Nihan’la Kemal için geçen mevsimler sadece kendilerine söyledikleri yalanları büyütmemiş; sevdalarını da derine itmiştir. Zamanın bilediği sevdaları, şimdi birbirlerine karşı tuttukları bir silahtır. Kemal’in oynayacağı kumar, Nihan’ın gururu kadar, kalbini de hedef tahtasına çıkarır. Nihan, kızının hayatına karşılık hayatının en zor ve acı kararıyla karşı karşıya kalır.

Hüseyin, ailesini bir araya getirmek için Kemal’in tahliyesi şerefine verdikleri yemeği fırsat olarak görür. Tarık da, Zeynep de etraflarını saran çemberden çıkıp bu yemeğe gitmek istemez. Ancak kaçabilmeleri de mümkün değildir. Zeynep, Nihan’la Kemal’in kaderinin tam ortasında yer aldığından habersiz, büyük bir risk alarak ağbisinin karşısına çıkar. Kemal’le kardeşlerinin yüzleşmesi, Soydere ailesindeki çatlağın daha da derinleşeceğinin ilk sinyalini verir.

Haberin Devamı

Emir’e teslim olmamaya kararlı olan Nihan, kızına kavuşmak için yolu Kemal’den geçen bir karara varır. Bu karar, Nihan’la Kemal’in kara sevdasının en büyük sınavı olurken; iki aşığı küllerinden doğuracak bir yangını başlatacaktır.



KARA SEVDA OYUNCULARI:

Kemal: Burak Özçivit
Nihan: Neslihan Atagül
Emir: Kaan Urgancıoğlu
Leyla: Zerrin Tekindor
Önder: Kürşat Alnıaçık
Galip: Burak Sergen
Hüseyin: Orhan Güner
Vildan: Neşe Baykent
Ozan: Barış Alpaykut
Asu: Melisa Aslı Pamuk
Fehime: Zeyno Eracar
Zeynep: Hazal Filiz Köse
Tarık: Rüzgar Aksoy
Banu: Çağla Demir
Salih: Gökay Müftüoğlu
Yasemin: Nihan Aşıcı
Hakkı: Metin Coşkun