Gündem Kara Sevda sezon finaliyle çok konuşuldu!

Kara Sevda sezon finaliyle çok konuşuldu!

20.06.2016 - 14:40 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Kara Sevda, 35. sezon finaliyle adeta nefesleri kesti. Kemal, kız kardeşi Zeynep üzerindeki şüphelerinin üstüne gider ve gerçeği öğrenmeye çalışır... Başrollerinde Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün yer aldığı Kara Sevda'nın son bölümünde neler yaşandı? Kara Sevda ile ilgili detaylar haberimizde...

Kara Sevda sezon finaliyle çok konuşuldu

Hilal Saral'ın yönetmenliğini üstlendiği, başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Çağla Demir ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı Kara Sevda 35. bölümü sezon finali ile ekranlara geldi.

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisi, sosyal medya sitesi Twitter'da en çok konuşulan başlıklardan biri oldu. #KaraSevdam hashtag'iyle binlerce mesaj paylaşıldı ve Twitter'ın Türkiye Gündeminde ilk sıralarında yer aldı.

KARA SEVDA SEZON FİNALİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARA SEVDA SEZON FİNALİ ÖZETİ
Kemal’in nişanında bayılması Nihan’ın aklına büyük bir şüphe düşürür. Neden bayıldığını öğrenmek ister. Öte yandan Nihan’ın aklına düşen soru işaretinin Emir’deki yansıması da sarsıcı olur. Eğer Nihan hamileyse, o bebeğin doğması hem Emir hem de Asu için imkansızdır. İki can düşmanı kardeş için aynı cephede birleşme zamanı gelir.

Kara Sevda sezon finaliyle çok konuşuldu
Kemal ile Asu’nun nişan gecesi, Ozan’la Zeynep’in polisler tarafından yakalanmasıyla adliyede noktalanır. Tam da Emir’in planladığı gibi Ozan hemen nöbetçi mahkemeye çıkarılır ve tutuklu yargılanır. Kemal, Nihan’ın şüphelerinden habersiz Ozan’ların bu hatayı nasıl ve hangi akılla yaptıklarının peşine düşer. Adım adım şüphelerinin üstüne ilerlediğinde karşısına çıkan isim onu şaşırtmaz. Ancak kardeşleriyle Emir arasında kuracağı bağ Kemal’in bütün hayatını değiştirecek türdendir. Kemal, bu sefer gözlerini kör eden kardeş sevgisini bir kenara atıp, Zeynep’in karşısına başka türlü çıkacaktır.