Gündem Karabük'te kaza kavgası: Arabamı aynı şekilde isterim

Karabük'te kaza kavgası: Arabamı aynı şekilde isterim

05.10.2019 - 18:56 | Son Güncellenme:

Karabük'te, kontrolden çıkan TIR, karşı şeritte park halindeki 2 otomobile çarptı. Otomobilinde hasar oluşan sürücü, kendi aracına çarpan TIR sürücüsüne, "Ben arabamı aynı şekilde isterim" diyerek tepki gösterdi. 

Karabükte kaza kavgası: Arabamı aynı şekilde isterim

Kaza, Öğlebeli Kavşağında meydana geldi. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan Eftal Kurt idaresindeki 60 NP 841 plakalı TIR, refüjü aşarak karşı şeride geçtikten sonra park halindeki 2 otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken, araçlarda hasar oluştu. Kaza yerine gelerek hasar oluştuğunu gören ismi öğrenilemeyen otomobilin sürücüsü, Eftal Kurt ile tartıştı. Otomobil sürücüsü Eftal Kurt, "Arabamın eski hali neyse aynı şekilde isterim. Ben bunu satamadıktan, binemedikten sonra ne yapayım? Ben senden para istemiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Karabükte kaza kavgası: Arabamı aynı şekilde isterim

TIR sürücüsü Eftal Kurt ise "Ben ne yapacağım? Kaç bin TL'lik malım gitmiş. Ben kaskoyu boşuna yaptırmıyorum ki buna. Karşı tarafın hasarını karşılasın. Karşılamazsa çaresine bakarız. Ölmedik ya. Resmi prosedür neyse o. Hasar değer kaybını benim sigortamdan alıyorsun" dedi. Kazayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Karabükte kaza kavgası: Arabamı aynı şekilde isterim