Gündem Kasım'da Aşk Başkadır filminin yönetmen koltuğunda hangi isim yer alıyor?

Kasım'da Aşk Başkadır filminin yönetmen koltuğunda hangi isim yer alıyor?

22.06.2019 - 19:01 | Son Güncellenme:

Kasım'da Aşk Başkadır filmi 11 Mayıs 2001 yılında vizyona girdi. Başrollerinde Keanu Reeves, Charlize Teron'un yer aldığı Kasım'da Aşk Başkadır filmi vizyona girdiği tarihlerde çok büyük ses getirdi. Türkiye'de 332.681 sinemasever tarafından izlenen film, 830.717,45 TL hasılat elde etti. Peki Kasım'da Aşk Başkadır filminin yönetmen koltuğunda hangi isim yer almaktadır?

Kasımda Aşk Başkadır filminin yönetmen koltuğunda hangi isim yer alıyor

Kasım'da Aşk Başkadır filmi Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede büyük beğeni topladı. ABD yapımı olan Kasım'da Aşk Başkadır filminin başrollerinde Keanu Reeves, Charlize Theron yer alıyor. Keanu Reeves'in Nelson Moss karakterine hayat verdiği filmde Charlize Theron ise Sara adında deli dolu bir karaktere hayat vermektedir. Peki Kasım'da Aşk Başkadır filminin yönetmen koltuğunda hangi isim yer almaktadır?

Haberin Devamı

KASIM'DA AŞK BAŞKADIR FİLMİNİN YÖNETMENİ; PAT O'CONNOR

KASIM'DA AŞK BAŞKADIR FİLMİ KONUSU

Nelson Moss, tüm hayatı işi olan, işkolik bir adamdır. Bir gün ehliyet almak üzere girdiği bir sınavda Sara isimli deli-dolu bir kızla tanışır. Sara, Nelson'dan en azından bir ay boyunca onunla yaşamasını ister. Nelson, teklifi kabul edecektir. Kısa sürede aynı eve taşınan iki insan, yine kısa sürede birbirlerine aşık olacaklardır. Sara, hayatında ilk kez birisine aşık olmuştur. Nelson'ın bilmediği ise aşık olduğu Sara'nın kanser olduğudur. İki insan, ölümle hayatın girdabına beraber tutulmuşlardır.