Gündem Kate Middleton kimdir?

Kate Middleton kimdir?

20.05.2018 - 11:05 | Son Güncellenme:

Kraliyet hayatı ve ailesi nerede olursanız olsun hep dikkat çekmiştir. Kraliyet ailesine daha sonradan eklenenler ise asıl merak konusu olanlardır. Bunlardan biri Kate Middleton’dur. Tarzıyla ve hayat hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Kate Middleton’un yaşam hikayesi.

Kate Middleton kimdir

Kate Middleton kimdir?

Haberin Devamı

Micheal ve Carole Middleton’ın kızı olarak 9 Ocak 1982 yılında İngiltere’de dünyaya gelen Kate Middleton’ın Philippa ve James adında 2 kardeşi vardır. Philippa diğer adıyla Pippa düğünde kendisine eşlik etmiştir.

Anne ve babası 1987 yılında birlikte parti malzemeleri satan bir firma kurarlar. Firma oldukça başarılı olur ve İngiltere’nin sayılı zenginleri arasına girerler.

Prens William ile tanışmaları ise aynı yurda taşınmalarıyla olur. 2001 yılında St Andrews’te eğitim alırken ortak dersleri ve aynı yurdu paylaşmalarıyla beraber arkadaş olurlar.

2002 senesinde Kate bir yardım kuruluşu için podyumda yer alır ve izlemeye William’da gelir. O geceden sonra William, Kate için arkadaşlıktan daha öte düşünceler içerisine girer ve bunu kendisine de iletir. Ancak o dönem Kate bir başkasıyla birliktedir ve prensi nazikçe reddeder.

Haberin Devamı

Fakat aradan 1 yıl geçtikten sonra Kate ve erkek arkadaşı ayrılırlar. O dönem Kate, prens William ve birkaç arkadaşı aynı daireyi paylaşmaya başlarlar. Bu süreç ikiliyi daha da yakınlaştırır ve ilişkileri başlamış olur. Gözden uzakta yaşamaya çalıştıkları ilişkileri 2004 yılında çıktıkları bir kar tatilinin fotoğraflanmasıyla medya tarafından duyulur.

Kate Middleton okuldan sonra Londra’da bulunan Jigsaw giyim markasında çalışmaya başlar ve 16 Nisan 2010’da Prens William ile nişanlanırlar. Kenya tatiline çıktıkları sırada William evlenme teklifi eder ve çift Kuzey Galler’de yaşamaya başlar. Ardından 29 Nisan 2011’de dünya evine girer.

Çiftin ilk çocuğu 22 Temmuz 2013’te dünyaya gelirken, ikinci çocukları ise 2 Mayıs 2015’te dünyaya geldi. Üçüncü ve son çocukları ise 2018 yılında dünyaya gelmiştir.

Kate Middleton’ın tarzı

175 cm boyunda 55 kilo olan Kate Middleton, klasik giyim tarzı ve makyajıyla beğenileri üzerine topluyor. Formunu ise spora bağlayan Kate, dışarıda koşmayı çok seviyor. Aynı zamanda sarayın spor salonunda kardiyo yapıyor. Ayrıca bir spor hocası ya da diyetisyeni olmayan Kate, ne istersem onu yiyorum diyor. Kendi beslenme düzenini kendi oluşturan Kate, şekerlemeleri çok seviyor.