Gündem Kertenkele 25. bölümde Zehra tüm gerçekleri öğrendi-İzle

Kertenkele 25. bölümde Zehra tüm gerçekleri öğrendi-İzle

18.04.2015 - 16:33 | Son Güncellenme:

Kertenkele yine yepyeni bir bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Nefes kesen sehneleriyle Kertenkele 25. bölüm bölümde izleyiciyle buluşurken, yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Kertenkele, Kara Faruk olduğunu Zehra'ya anlatır. Böylelikle Zehra tüm gerçekleri öğrendi. İşte Kertenkele son bölüm ve detayları...

Kertenkele 25. bölümde Zehra tüm gerçekleri öğrendi-İzle

ATV'de dün akşam ekrana gelen dizi Kertenkele yeni bölümde işler karıştı. Zehra'nın gönlünü çalmak için savaşan Kertenkele aşk yemini etti. Kertenkele son bölüm dün akşam ekrana geldi. Zehra'ya Kara Faruk olduğunu söyleyen Kertenkele, Zehra'yı kendine âşık edeceğine dair yemin etmiştir. Öte yandan Kenan, Betül'ün Kertenkele'nin kardeşi olduğunu öğrenmiştir.

Öfkeden deliye dönen Kenan, Betül'ün peşine düşecektir. Semih, Betül'ün ilgisini çekmeye çalışırken Kertenkele buna engel olmaya kararlıdır. Selin'e karşı duygularını ilan eden Levent ise sevdiği kadının eski sevgilisinin ortaya çıkmasıyla umutsuzluğa düşer. Ama Selin için mücadeleden vazgeçmeyecektir.

KERTENKELE SON BÖLÜM İZLE

Kertenkele 25. bölümde Zehra tüm gerçekleri öğrendi-İzle


Dedesine olan bağlılığıyla Kara Faruk'a duyduğu aşk arasında sıkışıp kalan Zehra kendini gece âlemlerine verir; fakat onu orada tehlikeli sürprizler beklemektedir. Öte yandan Şevket yine bir yolunu bulup herkesin başını belaya sokmuştur. Deli Kenan'ın Betül'ün peşine düştüğünü öğrenen Kertenkele kardeşini koruyabilmek için bu sefer abisi olduğunu söyleyecek midir?

Kertenkele 25. bölümde Zehra tüm gerçekleri öğrendi-İzle


KERTENKELE'DE NELER OLDU?

Üzerini değiştirirken Zehra tarafından yarı çıplak basılan Kertenkele oldukça zor durumda kalır. Üstelik Zehra, Kertenkele'nin omzundaki kertenkele dövmesini de görmüştür. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Ünsal komiser malikânede Ziya hoca(Kertenkele) ile konuşmak istemektedir.

Öte yandan, artık aynı odada kalmaya başlayan Zehra ve Kertenkele birbirleriyle uyum sorunu yaşayacaktır. Tülin'in ikilinin foyalarını ortaya çıkarmak için giriştiği hastalıklı çaba da Kertenkele ve Zehra'yı oldukça güç durumda bırakacaktır.

Kertenkele 25. bölümde Zehra tüm gerçekleri öğrendi-İzle


Bu durumdan kurtulmak için sahte balayı numarası yapan çift önce Tülin'i, sonra bütün mahalleliyi atlatmak zorunda kalacaktır. Bu ise hiç de kolay olmayacaktır.

Kertenkele 25. bölümde Zehra tüm gerçekleri öğrendi-İzle


Levent, Selin'in gönlünü kazanma mücadelesinde yeni bir aşama kaydedecektir. Öte yandan kardeşi Betül'e görücü gelecek adamın kötü birini olduğunu öğrenen Kertenkele, onu döverek işi çözebileceğini sanır. Fakat işler hiç de planlandığı gibi gitmez. Kertenkele bu sefer yakayı ele vermiştir ve kaçacak hiçbir yeri yoktur.

Kertenkele 24. bölüm özeti;

Tonguç'un şikâyeti ile karakola getirilen Kertenkele'nin hem karakoldan çıkması, hem de Ünsal'ı atlatması gerekmektedir. Kertenkele bu sefer Ünsal'ın elinden kurtulabilecek midir? Tülin'in sahte evliliği ispatlamak için kurduğu plan ise akıllara durgunluk vericidir; Kertenkele ve Zehra'nın yatak odasına gizli kamera yerleştirir ve evliliklerinin sahte olduğunu kanıtlamaya çalışır. İkili bu durumdan nasıl kurtulacaktır?

Levent, sonunda Selin'e aşkını ilan eder. Ama Selin yurtdışından cazip bir iş teklifi almıştır. Öte yandan, Semih ve Betül yakınlaşması Kertenkele'yi oldukça zor duruma sokar, Kertenkele kardeşini korumak için ne yapacaktır? Ekrem'in şoförü olan Şevket, bu sefer Ekrem'in başını çok büyük belaya sokacak ve hepsinin hayatını tehlikeye atacaktır. Sonunda onları kurtarmak için Kara Faruk ortaya çıkacak ve Zehra'yla uzun zaman sonra yeniden karşılaşacaktır. Zehra, Kara Faruk'un Ziya Hoca olduğunu öğrenecek midir?