Gündem Kesenize uygun PC

Kesenize uygun PC

21.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yılın son çeyreğine girmemizle birlikte piyasaya çıkacak oyun sayısı oldukça arttı. Peki evinizdeki “emektar” bilgisayarınız Battlefield ve Assassin’s Creed’e hazır mı?

Kesenize uygun PC

Yılın son çeyreği bilgisayar oyunları bakımından oldukça bereketli geçecek. Fifa ve PES 2014, Battlefield 4, C&C Generals 2, NFS Rivals, Assassin’s Creed IV Black Flag, Wolfenstein: The New Order derken, özellikle çalışan oyun severleri uykusuz geceler bekliyor olacak.
Siz şimdiden uyku düzeninizi değiştirerek oyunlara kendinizi hazırlıyorsunuz. Peki bu oyunları oynayacağınız bilgisayarınız hazır mı?
Örneğin, merakla beklenen Battlefield 4’ün tavsiye edilen sistem özellikleri AMD 6 veya Intel 4 çekirdekli işlemci, 8 GB RAM, AMD Radeon HD 7870 veya Nvidia Geforce GTX 660 3 GB hafızalı ekran kartı ve 30 GB boş alan.
Hem tüm bu oyunları oynayabilmek, hem de bütçemizi sarsmak istemiyorsak ne yapmalıyız? İşte bu kriterleri göz önüne alarak topladığımız 2 “oyun” bilgisayarı:

Haberin Devamı

Kesenize uygun PC

TEKNOLOJİ PAZARI
Odanızı doldurun

KEF, yumurta şekilli 5.1 ses sistemi E305’le sinemayı evinize getiriyor. Sistem, Hi-Fi ses kalitesi yanında 360 derece bas ve tonlama sunuyor. Sesi çevreye net ve canlı bir şekilde dağıtan E305’in güçlü bir subwoofer’ı var. 900 sterlin.

Tak çalıştır bilgisayar
Nuvola, Ultra HD 4K görüntü sağlayabilen tak-çalıştır NP-H1 mini bilgisayarını tanıttı. 8.1inç boyutundaki PC gücünü, dört çekirdekli 2.3GHz i5 işlemci, 4GB RAM ve Haswell HD4600 ekran kartından alıyor. 320GB HDD sunan ürünün üzerinde çeşitli bağlantı noktaları var. Windows 7’ye yükseltilebilir NP-H1, 699 dolar.

Yeni uygulamalar
BAM Reader 2 (Android/iOS) Ücretsiz

Kitap okumaya yardımcı uygulama, arka plan, yazı tipi boyutu gibi ayarlarla oynayıp okuma deneyiminizi özelleştirmenizi sağlıyor.

Haberin Devamı

Snapdragon Battery Guru (Android) Ücretsiz
Snapdragon mobil işlemcili cihazların işlevselliğinde akıllı değişiklikler yaparak pil tasarrufu sağlayan bir uygulama.

FrontBack (iOS) Ücretsiz
Telefonun arka ve ön kamerasıyla çekilen fotoğrafları tek bir görüntüde birleştiren uygulama enteresan fotoğraflar yaratabiliyor.

LastOda (iOS/Android) Ücretsiz
Son dakika otel rezervasyonlarınızı LastOda’yla hızlı ve %70’e varan indirim seçenekleriyle yapabilirsiniz.

The Rolling Dead (Android/iOS) Ücretsiz
Akıllı robot bir topu yöneteceğiniz oyunda ateşin de yardımıyla zombilerden kaçarak hayatta kalmaya çalışacaksınız.