Gündem Khloe Kardashian kimdir?

Khloe Kardashian kimdir?

29.07.2015 - 09:12 | Son Güncellenme:

Khloe Kardashian, Kardashian kardeşlerin en küçüğüdür. NBA yıldızı Odom ile evli olan 31 yaşındaki Khloe Kardashian kimdir?

Khloe Kardashian kimdir

Tam adı Khloé Alexandra Kardashian Odom olan ve ünlü model ve stilist olan Kim Kardashian’ın kardeşi olan Khloe Kardashian 27 Haziran 1984'de Kaliforniya’da doğdu. En çok Keeping Up with the Kardashians adlı reality showa çıkması ile bilinen Khloe Kardashian; Ermeni, İskoç ve Hollanda asıllıdır. Khloe Kardashian, LA Lakers’da forma giyen profesyonel basketbolcu Lamar Odom ile 2009 yazında evlendi. 1.78 boyundaki Khloe Kardashian’ın üvey babası olan Bruce Jenner, geçen aylarda cinsiyet değiştirerek Caitlyn Jenner adını aldı.

27 Haziran 1984'te doğan Khloe Kardashian, Kris ve Robert’ın en küçük kızlarıdır. Los Angeles Lakers’ta oynayan ünlü NBA yıldızı Lamar Odom’la evlenmiştir. Trafik suçlarının genelini kapsayan “DUI” adı verilen çeşitli sebeplerden dolayı uygunsuz araba sürme suçundan dolayı 2007 yılında tutuklanmıştır. Kardeşleri gibi “D-A-S-H” butiği yönetiminde söz sahibi olan Khloe Kardashian, Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele organizasyonu kapsamında gerçekleştirilen “Kürk Giymektense Çıplak Olmayı Tercih Ederim” adlı kampanya için çıplak pozlar vermiştir. Ayrıca Khloe Kardashian’nin yer aldığı yarışmalardan biri de “The Celebrity Apprentice”tir.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS DİZİSİ

Keeping Up with the Kardashians (Türkçe karşılığı: Kardashianlara Ayak Uydurmak) E! televizyon kanalında 14 Ekim 2007 tarihinden beri yayınlanmakta olan bir ABD’li reality televizyon dizisidir. Kardashianları dünyaya tanıtan bu dizinin 6. sezonunun 12 Haziran 2011 Pazar günü başlamıştı. Ayrıca E! kanalı gelecek sezon için hangi reklam kampanyasının kullanılmasına yönelik bir anket düzenlemiştir, anketin sonucuna göre reklam belirlenmiştir.

Keeping Up with the Kardashians dizisinin konusu ise genellikle düzensiz olan ev halkına ait yaşamlarını kayıt altına aldıran tabloid bir başkahraman olan Kim Kardashian ve onun renkli ve karışık ailesi (üveybabası Bruce Jenner’ı da içeren) gerçek hayatı konu alır. Ekrana yansıdığı kadarıyla aile üyelerinin araları sıklıkla açık (kavgalı) olmasına rağmen, sonunda daima biri bir diğerini destekler ve tartışma sona erer.