Gündem Kiraz Mevsimi 54. bölüm 2. fragmanında işler karışıyor-izle

Kiraz Mevsimi 54. bölüm 2. fragmanında işler karışıyor-izle

24.10.2015 - 11:14 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin fenomen dizisi Kiraz Mevsimi bu akşam 54. bölüm ile ekrana gelecek. Yeni bölüm için 2. fragmanı yayınlanan Kiraz Mevsimi'nde Önem, Ayaz'ın evine taşınır. Öykü'yü zor günler bekliyor. Kiraz Mevsimi yeni bölüm ayrıntıları haberimizde.

Kiraz Mevsimi 54. bölüm 2. fragmanında işler karışıyor-izle

İhaleyi Önem ve Ayaz’ın şirketinin kazanması, Öykü ile Ayaz’ın arasında problemlere yol açar. Öykü, Önem’in kendisine tuzak kurarak ihaleyi aldığını düşünmektedir. Ayaz annesinin böyle bir şey yapmış olabileceğine inanmasa da, konuyu araştırmaya karar verir.

Haberin Devamı

Önem bir süreliğine Öykü ve Ayaz’ın yanına taşınır. Evdeki gerginlik devam ederken, bir gazete haberi olayları daha da karıştırır. Mete arkadaşlarının tepkilerine ragmen Naz’dan uzak durmayı başaramaz. İlker ve Emre’nin yeni işi Sibel ve İlker’in arasındaki sorunları içinden çıkılmaz bir hale sokar. Kiraz Mevsimi yeni bölümüyle Cumartesi 20.15'te FOX'ta!

KİRAZ MEVSİMİ 54. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KİRAZ MEVSİMİ 54. BÖLÜM FRAGMANI

KİRAZ MEVSİMİ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

24 Ekim Cumartesi akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide geçen hafta;aylarca ayrı kaldıktan sonra bir araya gelen Öykü ve Ayaz çifti artık mutluydu. Ancak, ikilinin huzurlu günleri, Önem-Öykü savaşı nedeniyle fazla uzun sürmeyecekti. Öykü'nün Atlantist'in yeni sahibi olması herkes üzerinde şok etkisi yaratmıştı.

Haberin Devamı

Önem, Atlantist'i Öykü'nün elinden almaya kararlıydı. Öykü ve Ayaz evliliğe alışma sürecinde bir de iş hayatında rakip olmanın getirdiği problemlerle baş etmeye çalıştılar İlker ve Emre'nin yeni işi hem Sibel'i kızdırır hem de Burcu ve Emre arasında sorunlara neden oldu. Mete'nin hayatına giren gizemli bir kadın, Öykü başta olmak üzere herkesin hayatını değiştirecekti.